Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Náušnice Jantarová mandala

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce50 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 4303360
Zobrazení: 108x
Vloženo: 25.9.2013
Počet srdcí: 42x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorské náušnice - velmi rafinované a nápadné provedení. Filigránský vzdušný výplet, exkluzivní vzhled.

Vyrobeny jsou z atestovaného nerezu, doplněny výraznou kuličkou pravého jantaru (6 mm). Zapínání - hypoalergenní Osteofix (druh nerezi používaný ve zdravotníctví). Dobře se osvědčil i při alergii na kovy. Zdobeno drobnými kapičkami bezolovnatého cínu s obsahem stříbra. Všechny materiály jsou atestovány. Ušlechtilý nerez je odolný netečný materiál. Jeho tvarová stálost je velkou výhodou. Nereaguje s kůží, nešpiní a není potřeba jej nijak udržovat nebo čistit.

Při výrobě jsem zkombinovala několik šperkařských technik. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny nebo zacínovány. Zaručuji tvarovou i barevnou stálost, maximálně precizní a profesionální zpracování.

Od běžných nečistot můžete čistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín je vhodné přeleštit Auronem - vata k cídění drahých kovů, běžně ji koupíte v drogerii.

Délka náušnice bez zapínání je 2,5 cm, délka zapínání je 1,5 cm.

Pro sestavení kompletní sady pro Vás můžu vyrobit náhrdelník, přívěsek, náramek, sponu, nebo jiný šperk na přání. Jiná barevná varianta je také možná (na poslední doplňkové fotografii vidíte např. aventurín).

Menu
--