Domů Zboží Od U Přasličky

Náušnice Miyuki růžovo-zlaté

610 Kčza 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 31.5.2024 12:00 z důvodu "Nemoc".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 31.5.2024 12:00 z důvodu "Nemoc". K odeslání: 12.6.2024Dostupnost: do týdneTermín odeslání*: do 3 pracovních dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Přasličky

Katalogové č.: 14600037
Zobrazení: 14x
Vloženo: 27.3.2024
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milé zákaznice, milí zákazníci, doba odeslání zboží se odvíjí od aktuálního počtu objednávek. Děkuji a přeji krásné dny :) Akce s balíkovnou prodloužená až do konce května 2024! (Pozor, týká se pouze doručení na ADRESU, nikoliv výdejní místa!)

Originální autorské puzetové náušnice, které na první pohled zaujmou, ale zároveň jsou jemnou ozdobou Vašich uší. Jsou šité z kvalitních japonských Miyuki korálků a vysokopevnostní nymo nitě. Použita je časově náročná technika šití korálků. Základem náušnic je nerezová ocel 316L, náušnice jsou antialergické. Zapínání je puzetové, součástí jsou silikonové a kovové zarážky. 

V nejširším místě je průměr náušnic 2,2 cm. 

Bude dodáno v dárkové krabičce opatřené mým logem "U Přasličky".

Ačkoliv je základ náušnic složený z kvalitní nerezové ocele, mějte na paměti, že je nutné o ně náležitě pečovat, vzhledem k povaze korálků. V ideálním případě nepoužívejte v blízkosti naušnic kosmetiku (lak na vlasy..), nenamáčejte je a uchovávejte v krabičce či uzavřené šperkovnici.

Menu
--