Domů Zboží Od saturnin

Návštěva ZOO - hra

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený400 Kč
Dobírka
Česká pošta - balík doporučený500 Kč
Možnosti platby
DobírkaDobírka

Další zboží od saturnin

Katalogové č.: 2205750
Zobrazení: 444x
Vloženo: 23.11.2011
Počet srdcí: 67x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální autorská hra - vlastní návrh

Proveďte své zvířátko bludištěm ZOO a vyhněte se všem nástrahám. Hra je založena na principu postupu od startovacího políčka do cíle (každý hráč má jednu figurku), hod kostky určuje postup po hrací desce, při vstupu na odlišené políčko je třeba si vytáhnout kartu a řídit se jejími pokyny. K základní sadě kartiček s úkoly je dodána jedna sada prázdných kartiček na které si můžete naspat třeba vědomostní otázky a úkoly z říše zvířat - přízpůsobené věku vašich dětí.

Hra je určena pro 2-6 hráčů.

Deska má rozložená rozměry 28 x 28 cm, půlená jako u běžných her.

Součástí dodávky je hrací deska, 6 figurek (vyrobených z FIMA), hrací kostka (z běžné obchodné sítě), sada kartiček s úkoly, plátěný pytlík na uložení hry a návod.

Nevhodné pro děti do 3 let.

Přehled člobrd i ostatních her najdete zde.

Poznámka: Každé člobrdo a hra jsou vyráběny až na základě objednávky, proto je tam delší dodací lhůta, obvykle 2-3 týdny, ale při větším počtu objednávek i déle.  Pokud potřebujete člobrdo / hru k určitému termínu (třeba jako dárek), samozřejmě se pokusím vyhovět a vše stihnout. :)

Figurky i vzhled desky jsou dle vlastního návrhu, respektejte prosím autorská práva. Jsem autorkou grafiky i celkového zpracování.

----------------------------------------

Pokud se vám mé výrobky líbí, nahlédněte i do mého dalšího profilu HEX, pokud si vyberete současně něco z obou, platíte jen jedno poštovné. Připište, prosím, tuto skutečnost do poznámky v objednávce.

    Menu
    --