Domů Zboží Od livi a tana

pavučinková tunika, vel. univerzální

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od livi a tana

Katalogové č.: 7638153
Zobrazení: 1330x
Vloženo: 30.7.2016
Počet srdcí: 169x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

jemná smetanová tunika (nádech do žluta) z příze o složení 100% hedvábí, příze jemná, lesklá, hebká na dotek;

foceno na velikosti 38/40 (v dolní části větší velikost ;), svetřík je vhodný skoro pro libovolnou velikost, vhodnější je ale pro vyšší postavy (aby žena v hedvábí plula, ale netopila se :)

ve volně rozloženém stavu je šířka mezi rukávy 168cm (tedy extrémě dlouhé rukávy :), rukávy jsou doplněny knoflíčky a háčkovanými řetízky pomocí kterých je možné rukávy nařasit a tím zkrátit,, obvod okraje rukávu 38cm, šířka tuniky na dolním okraji 70cm, výška předního dílu 55cm, výška zadního dílu 68cm (na těle se ještě délka protáhne), široký lodičkový výstřih 41cm, který je v zadní hlubší části výstřihu doplněn tenkými překříženými řetízky;

Hedvábí ochlazuje a hřeje zároveň.  Může absorbovat vlhkost až do 30% své hmotnosti  bez pocitu vlhkosti. Hedvábí bude absorbovat pot a zároveň nechat své pleti dýchat,tím  přispívá k vaší pohodě v pleteném oblečení. Hedvábí je nejvíce hypoalergenní ze všech tkanin. To znamená, že  nezpůsobí alergické reakce nositeli.

švy a obvod pečlivě obháčkované;

doporučuji prát v ruce ve studené vodě (ideálně s lanolinem nebo třeba s troškou šampónu na vlasy), při ždímání nekroutit jen jemně promačkat, sušit roztažené ve vodorovné poloze (třeba na ručníku);

Přírodní hedvábí se vyznačuje jednou z přirozených vlastností a to je  charakteristická  vůně serotoninu.Ten vylučuje housenka bource morušového pro slepování vláken.

    Menu
    --