Domů Zboží Od Zuzanita

Perníčkové variace - sada 4 ks ozdob (pergamano)

133 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Zuzanita

Katalogové č.: 2129715
Zobrazení: 194x
Vloženo: 1.11.2011
Počet srdcí: 20x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Před Vánocemi obvykle peču a pak i zdobím perníčky. Nejsem ale takový ten profík, který mrská jeden kousek za druhým, zdobení mi jde většinou dost pomalu. Občas se taky nezadaří udělat správně hustou polevu a to pak je zdobení víc pro zlost než pro radost ;)

U "perníčků", které vám teď nabízím, žádné trable s polevou nebyly :) a tak jsem si jejich výrobu opravdu vychutnávala. Snad teď přinesou radost někomu dalšímu...

Sada čtyř papírových ozdob vyrobená technikou pergamano. Vzory jsou vytlačené do pergamenového papíru (papír podobný pauzáku) speciálními rydly z rubové strany. Na lícové straně pak vzor vystupuje plasticky na povrch. Pergamenové tvary jsou přilepené na hnědé čtvrtce a poté jsou opatřené bílými šifonovými stužkami. Pokud vás zajímá, jak pergamano vzniká, podívejte se do tohoto blogu.

Ozdůbky můžete využít na několik způsobů, třeba s nimi můžete ozdobit adventní věnec, pověsit je na větvičky ve váze nebo na stromeček. Případně s nimi můžete vyzdobit okno nebo je použít jako originální visačky k dárku.

Velikost ozdob: 6 - 7 cm. Cena za 4 ks. Zasílám doporučeně v bublinkové obálce.

Pokud byste měli zájem o jiný počet ozdob nebo byste si přáli sadu jinou (např. jenom z hvězdiček apod.), pak mi napište vnitřní poštou, jistě se domluvíme.

Výtěžek z prodeje ozdob bude věnován na charitativní akci Pro kočku III. ve prospěch útulků Brněnský Max a Kočičí naděje. Ostatní zboží věnované na tuto akci najdete ZDE.

    Menu
    --