Domů Zboží Od Husy

Pletený polštářek béžový

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený100 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Husy

Katalogové č.: 6900061
Zobrazení: 51x
Vloženo: 29.11.2015
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Milí zákazníci, protože nakupujete v e-shopu a nemůžete si tak nabízené zboží fyzicky prohlédnout, mám na Vás velkou prosbu - pokud Vám nebude cokoliv vyhovovat, kontaktujte mě nejdříve vnitřní poštou. Ráda se s Vámi domluvím tak, abyste byli spokojeni. Hezké dny a děkuji, Petra

Ručně pletený povlak na polštářek v béžové barvě. Zapínání na 3 dřevěné knoflíčky od milé Dominok.

Pro rozměr polštářku 40x40 cm. Výplň není souč ástí výrobku ;o))

Materiál: nová a nepáraná příze norského výrobce DROPS, 65% vlna, 35% alpaka.

Informae od výrobce:

DROPS Lima je 4vláknová příze sportovního charakteru a navazuje na úspěchy silnějšího bratra, příze DROPS Nepal, která patří mezi naše nejoblíbenější příze vůbec. I DROPS Lima je tvořená ze 35% alpakou a ze 65% vlnou ovčí. Oba druhy vlněných vláken neprochází před vlastním barvením žádnou zvláštní chemickou úpravou, vlna je pouze vymývána a následně projde běžným procesem barvení. Přirozené vlastnosti vláken tedy zůstávají v maximální míře zachovány, zdůrazněna je i jejich tvarová kvalita a struktura.
DROPS Lima je pevně stáčená příze, úplety z ní jsou odolné a hřejivé. Ideální materiál na svetry do přírody, vyplétané "norské" vzory i kombinace vzorů plastických.
Tato materiálová směs podtrhuje jemnost alpaky, zatímco ovčí vlna dodává úpletu tvarovou stabilitu. Sportovní příze s nádechem luxusu!
Barevnice příze DROPS Lima obsahuje jak jednobarevné, tak smíšené barevné varianty (mix) - ty vznikají spojením dvou či více barevných vláken již během mykání, spřádány jsou pak jako jedno vlákno s typickým vícebarevným "míchaným" efektem.

Made in Peru

Děkuji, že nekopírujete ;o)

Doporučená údržba: viz můj profil

Menu
--