Domů Zboží Od indívo

Přírodní tuhý kondicionér na vlasy • POMERANČ

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený175 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od indívo

Katalogové č.: 6321067
Zobrazení: 1525x
Vloženo: 16.5.2015
Počet srdcí: 83x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tuhý vlasový kondicionér obsahuje mnoho vlasům prospěšných přírodních ingrediencí. Jedná se o velmi koncentrovaný produkt, který Vám zajistí snadné rozčesávání, dodá vlasům pružnost, měkkost a krásný lesk. Obsahuje vlasy vyživující a rozjasňující arganový olej, kokosový olej, který umí prostoupit až samotné medule vlasů, dále také kakaové máslo a bambucké máslo. Obsažený rostlinný silikon a keratin uhladí a obalí vlasové vlákno, takže bude chráněné, jemné a lesklé. Dále jsme přidali pomerančovou kůru, rostlinný kolagen a keratin, honeyquat a pantenol, které umí vlasy správně hýčkat.

Kondicionér voní po čerstvých pomerančích.

Charakteristika hlavních složek:

Přírodní emulgátor rostlinného původu usnadňuje rozčesávání, činí vlasy jemné a lesklé, snižuje statické napětí vlasů.

Prášek z kůry pomeranče je ideální ingrediencí v péči o vlasy, posílí je, osvěží, dodá jim lesk, měkkost a pružnost. Umožňuje lepší cirkulaci krve v pokožce hlavy, takže se k vlasovým kořínkům dostávají živiny snadněji. Pomáhá rozčesávání.

Kokosový olej o jeho prospěšnosti není pochyb. Je jedním z mála olejů, které dokáží proniknout hluboko do vlasů, až k medule, tedy centrální části vlasu. Je vynikající při suchých, lámavých vlasech a konečcích, ale také při vypadávání vlasů. Dodává lesk, pomáhá snadnému rozčesávání.

Arganový olej přirozeně hydratuje a vyživuje i velmi poškozené vlasy. Proniká do vlasu a zvyšuje jeho pružnost. Díky tomu, že uhlazuje povrch vlasů, zvyšuje tedy i jejich lesk. Pomáhá předcházet roztřepeným konečkům.

Kakaové a bambucké máslo vlasy vyživují a posilují od kořínků až po konečky. Chrání vlasy před poškozením, podporují hydrataci, látkovou výměnu.

Honeyquat je aktivní látkou pocházející z medu. Zlepšuje vlasovou texturu, usnadňuje rozčesávání, činí vlasy hladší, měkčí a odolnější. Zlepšuje udržování hydratace, lesk a jas.

Pantenol pečuje o všechny typy vlasů, zejména lámavé a poškozené. Vlasy posiluje, činí je lesklejšími, zklidňuje podráždění a svědění vlasové pokožky.

Pomerančový olej (esence) uklidňuje podrážděnou pokožku hlavy. Hydratuje suché a lámavé vlasy. Dodává vitamín C, který zpomaluje stárnutí buněk. Zabraňuje vypadávání vlasů a stimuluje jejich růst.

Rozmarýnový extrakt pomáhá lepší cirkulaci, účinný při padání vlasů, oživuje je a dodává lesk.

Výhody tuhého kondiconéru:

  •  je biodegradabilní s minimální potřebou obalových materiálů
  •  velmi koncentrovaná forma bez použití vody, vodu použijete až přímo při použití kondicionéru ve sprše
  •  vhodný při cestování
  •  šetrné ingredience nenaruší přirozený film, který pokožka hlavy i vlasy potřebují

Použití: po běžném umytí vlasů si přejíždějte navlhčeným kondicionérem po vlasech, prsty je pročesávejte a rozprostřete produkt po celé délce vlasů. Nechte několik minut působit a poté důkladně vypláchnětě teplou vodou.
Pozor! Kondicionér v žádném případě nenahrazuje kyselý oplach po použití našich tuhých šamponů!

Hmotnost: 20g (Vydrží dlouho)

Do budoucna, pokud  bude zájem, se bude prodávat i ve větším, cca 60g. Pokud byste o tuto verzi měli zájem, napište nám, prosíme.

Menu
--