Domů Zboží Od livi a tana

rouška dospělácká velikost S/M, dobře prodyšná

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od livi a tana

Katalogové č.: 11921607
Zobrazení: 15x
Vloženo: 6.11.2020
Počet srdcí: 0
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Hlavní materiál je dvojitá gázovina (tvoří ji dvě tenoučké vrstvy, které ale nelze oddělit) zvaná také mušelín. Jde o 100% bavlnu, je to velmi měkká látka příjemná i na citlivou kůži a velmi dobře prodyšná (pokud chcete kupovat roušku pro větší pocit ochrany a bezpečí, hůře prodyšnou, tak tato rouška pro Vás není vhodná :). 

V horním lemu je umístěn drátek, který se dá vytvarovat podle obličeje. Díky tomu a dobré prodyšnosti je rouška vhodná i pro nositele brýlí 

Umístění vzoru se u jednotlivých roušek liší. Gumičky za uši jsou měkké a elastické, pokud jsou správně nastavené, nebolí z nich uši. Uzly jsou skryty v lemování po stranách, pokud budete potřebovat upravit gumičky, či je vyměnit, jsou snadno nahraditelné.

Materiál byl předepraný. Vzhledem k materiálu a delšímu drátku v oblasti nosu doporučuji jemné praní v mýdlové vodě nebo sterilizaci párou (praní v pračce by roušku rychle zničilo). Pokud budete roušku sterilizovat ve vroucí vodě, mohou barvy postupně vyblednout.

Tento druh bavlny není uplně vhodný na žehlení, ale pokud chcete roušku žehlit, tak můžete. Vyhněte se ale při žehlení hornímu lemu, kde je vložen drátek! Doufám že nemusím upozorňovat, že není vhodné roušku vlkádat do mikrovlnky :).

Dospělácká velikost střední M/L (viz větší rouška na první fotografii):

šířka přibližně 20 cm

maximální výška přibližně 15,5 cm (výška boků 7cm)

Dospělácká velikost střední S/M (viz menší rouška na první fotografii):

šířka přibližně 19 cm

maximální výška přibližně 12,5 cm (výška boků 6cm)

Cena za jeden kus.

Pokud si myslíte, že máte hlavu střední velikosti, tedy velikost M, tak já osobně bych doporučovala spíše velikost S/M, rouška Vám pak bude sedět těsně pod bradu. Pokud chcete, aby rouška šla až ke krku, zvolte velikost M/L. Většině mužům sedne spíše velikost M/L.

Mám lehké astma, takže jsem se snažila najít materiál, který "udýchám". Pokud máte ale těžké astma, nebo máte problém "udýchat" těhotenstní, mohu pro Vás ušít roušku z ještě prodyšnějšího hedvábí (rouška bude ale trochu průhledná).

Menu
--