Domů Zboží Od barunkulus

Ručně zdobené asymetrické taneční šaty

10 500 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 30.6.2024 00:00 z důvodu "dočasné omezení činnosti".
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 30.6.2024 00:00 z důvodu "dočasné omezení činnosti". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 2 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Česká pošta - balík do ruky0 Kč
Česká pošta - psaní doporučené prioritní321 Kč
PPL500 Kč
DPD500 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od barunkulus

Katalogové č.: 3288388
Zobrazení: 4205x
Vloženo: 26.11.2012
Počet srdcí: 847x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální asymetrické šaty ke krku. Ideální na ples, do tanečních nebo na taneční soutěže. Vysoce elastický materiál se dokonale přizpůsobí každému pohybu a zajistí pohodlí, o jakém se Vám v korzetu může jen zdát :-). Kolový střih sukně je vhodný pro jakýkoliv taneční styl - šaty zaručeně nebudou nikde překážet. Odnímatelný pásek je součástí modelu. Na vzor byly použity speciální zažehlovací barvy na textil.

Šaty budou zhotoveny přesně na míru, takže nezapoměňte uvést výšku, velikost košíčků, obvod pod prsy, obvod přes boky a délku od prsou (v místě, kde bude pásek) po kolena.

Pokud by se Vám šaty líbily v jiné barvě, není problém. Variovat můžeme také barvu vzoru nebo dokonce vzor samotný - třeba podle některého z mých dalších modelů.

Menu
--