Domů Zboží Od Caramilla

Šaty / tunika na kojení IHNED K ODBĚRU

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna115 Kč
DPD239 Kč
Optimální doprava dle prodejce142 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Caramilla

Katalogové č.: 6001744
Zobrazení: 802x
Vloženo: 6.2.2015
Počet srdcí: 35x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Mám 4 malé děti, aktuálně jsem na "dovolené" a nešiji na zakázku, ani výjimečně, a ani na sklad, nezvládám, děkuji za pochopení. Zbývá něco málo na skladě, to je možné objednat.

V neděli jsem se zamyslela nad tím, proč do kostela už vůbec nenosím šaty a pak mi to došlo. Kojím a nejde vyhrnovat celé šaty a takové, ze kterých by se dalo kdykoliv pohodlně nakojit, nemám. A tak vznikla novinka v mém sortimentu:-) 

Šaty nebo tunika s dlouhým rukávem, výstřih na druky - hloubka výstřihu je uzpůsobena tak, aby se z šatů dalo pohodlně kojit. Samozřejmě mohou nosit i ty, které nekojí, výstřih lze brát i jako dekorativní záležitost:)

Barva sytá smaragdová (je sytější a tmavší jak na fotce, špatně se fotí) + zelenkavá s puntíky.

IHNED K ODBĚRU!

Vel. M : průramky cca 47,5cm, délka od ramene dolů 95 cm, délka rukávu od ramene 67 cm, šířka dole 55 cm (pruží), šířka v místech boků cca 50 cm, přestřižení v pase 35 cm (pruží), šířka rukávu v průramku 14 cm (kolmo přes paži - jakoby obvod paže).

Na fotografii je uvedená velikost M na postavě S (173 cm), poslední obrázek je na postavě L/XL, pro srovnání, myslím, že vhodné na M - L, lze zkrátit. Nebo ušít v jiné velikosti na objednávku.

Materiál: Velmi pružný úplet - designovaná bavlna - puntíky: 95% biobavlna a 5% elatan, smaragdová je 95% bavlna + 5% elastan, úplet je moc příjemný a hodně pruží.

Menu
--