Domů Zboží Od Orgonity Silmarino

"Sen z laguny" lastura s larimary - zakázka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Orgonity Silmarino

Katalogové č.: 7479230
Zobrazení: 228x
Vloženo: 1.6.2016
Počet srdcí: 43x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Osobní orgonitový talisman - lastura věžovka. Je daleko živější než vypadá, pracuje neustále a pomůže Vám:
- chránit Vaše energetické pole
- zvyšovat fyzické a aurické vibrace
- s regenerací, uzdravováním a zvýšením odolnosti
- snížit únavu a harmonizovat spánek
- odstínit škodlivý vlivy elektroniky a geopatogenních zón a mnoho dalšího..

Nafocený kus je orientační, jde o zakázku s larimary a jaspisem nebo karneolem

Jako každý orgonit, i tato lastura odlitá do formičky vzniklé na základě skutečné lastury věžovky je účinný transformátor energie. Přitahuje, čistí a pozvedá veškerou energii ve svém dosahu. Vhodná k nošení při sobě, do kabelky, na pracovní stůl, noční stolek.. na noc možno ponechávat v ložnici, ne však rovnou blízko hlavy - mohla by zpočátku rušit usínání. Nepotřebuje žádné energetické čištění ani nabíjení.

Složení:
kvalitní krystal křišťálu uprostřed, modré ručně opracované kapky vzácného larimaru z Dominikánské republiky a plátky pravého zlata 23,6 karátů viditelně u povrchu, piliny mosazi a mědi, odlita byla v mnoha vrstvách z křišťálové šperkařské pryskyřice. Spirálovitá struktura, spodní strana je bez reliéfu, jenmírně zvlněná.  Balena bude v organzovém  sáčku s letákem obsahujícím podrobný popis.


Rozměry: 8,5 cm x 2,5 cm x cca 1,7 cm

Energetický dosah vytestovaný: cca 7 m

Larimar -  též zvaný "delfíní kámen,  kámen nové doby, andělský kámen" je vzácný pektolit s velmi vysokými vibracemi. Objeven byl teprve v 70. letech, vyskytuje se pouze na Bahamách a v Dominikánské republice, název je složeninou z jména dcery majitele lokality Lari a - mar - od slova moře. Těžko hledat kámen účinnější v duchovní oblasti.. Kámen meditace, vnitřního míru..spočinutí v tichu..Nadpozemský Larimar je jedním z duchovních kamenů otevírajících vstup do jiných dimenzí...vyzařuje lásku a přináší klid a vyrovnanost. Na duchovní úrovni dodává síly a odstraňuje falešné hranice.. zvláště užitečný při odstraňování strachu..Pokud jej budete nosit v dobách plných stresu a nevyhnutelných změn, dokážete čelit všem strázním s vyrovnaností. Zajišťuje klidné, jasné a konstruktivní uvažování.  Podněcuje tvůrčí schopnosti a dodává odvahu vrhnout se do proudu událostí a plout s ním. Do citového života vnáší  klid a vyrovnanost... prostředek proti citovým extrémům..Hojí prodělaná srdeční traumata a zajišťuje nové napojení na přirozené zdroje hravosti a dětské energie..udržuje spojení s energií Bohyně Země..pomáhá  obnovit spojení s přírodou...

Pravé plátkové zlato 23,6 karátů - přidáno v hojném množství pro svou unikátní schopnost násobit účinky drahých kamenů a zesilovat energii orgonitu.. Nejen vzhled, unikátní vlastnosti a hodnota zlata vedly odnepaměti k jeho používání v klenotech s drahými kameny, ale právě tato jeho schopnost.. Čistí a posiluje účinek každého kamene.

Křišťál - naprosto nezbytná součást orgonitu - kvalitní křišťál uvnitř je podmínkou pro fungování orgonitu. Křišťálový hrot přírodní čirý vysoké kvality je zalit ve středu orgonitu. Křišťál je nejúčinnější a nejuniverzálnější krystal pro léčení, očistu, ochranu, harmonizaci... Všechny orgonity Silmarino obsahují velmi kvalitní pečlivě vybírané, očištěné a slunečním zářením nabíjené krystaly křišťálu.


Inspirováno delfíny a oceánem. Součást kolekce "Karibik v létě"

Pokud se líbí, neváhejte. Vybírejte srdcem.

-----------

Orgonity Silmarino - Vaše talismany od r. 2010 

Menu
--