Domů Zboží Od efika

Šeříkové tričko s límečkem (vel.S) - SLEVA!

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce99 Kč
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od efika

Katalogové č.: 3138022
Zobrazení: 385x
Vloženo: 16.10.2012
Počet srdcí: 131x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

VELKÝ VÝPRODEJ TRIČEK! Všechna malovaná trička za polovinu ceny (původní cena 399 Kč). Všechna zlevněná trička najdete zde.

Nové šeříkové tričko značky Calliope ozdobeno autorským motivem stylizovaných květin. Motiv je na přední straně kolem výstřihu a vzadu dole spolu s podpisem. Tričko je pomalováno kvalitními černými konturami na textil.

Tričko má velikost uvedenou S. Mírně projmutého střihu, výstřih ve tvaru U, tričko je pružné, přizpůsobí se postavě. Přesné rozměry: šířka v nejužším místě v pase: 2x 35 cm, délka 61 cm. Doporučuji zkontrolovat, velikosti u jednotlivých výrobců se můžou lišit, tak abyste nebyli nemile překvapeni! :)

Příjemný materiál - 100% bavlna. Praní max na 30°C, žehlení na nejnižší stupeň. Praní i žehlení doporučuji z rubu. (nebělit, nesušit v sušičce, suché čistění zakázano. Pro co nejdelší zachování barvy doporučuji prát v ruce.

V případě Vašeho zájmu o tričko na přání, je možné přesně domluvit velikost - XS, S, M, L,...atd. Aby byla jistota, že Vám tričko přesně padne, změřte nějaké Vaše oblíbené a pošlete mi rozměry přes prsa, v pase, délku od horního po spodní lem. Dále je možné také dohodnout malbu, barvu, délku rukávů, tvar výstřihu... Trička nakupuji v konfekci, takže je možné, že neseženu tričko přesně Vašich požadavků.

Možné je také ozdobení Vašeho vlastního trička, tašky, polštáře, atd. Domluvte se prosím vnitřní poštou.

Další trička s límečkem z kolekce MY WAY - zdobená autorským grafickým motivem

Další trička: Kolekce MY WAY

 

Respektujte prosím autorská práva.

Creative Commons License

Menu
--