Domů Zboží Od Jana Berková

Širší oválná pekařská ošatka

250 Kčza 1 ks
Vložit zboží do košíku
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chce zakoupit dalších 12 zájemců.
K odeslání: 10.6.2024Dostupnost: sklademTermín odeslání*: do 5 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Jana Berková

Katalogové č.: 11476388
Zobrazení: 944x
Vloženo: 8.5.2020
Počet srdcí: 16x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Přeji vám prima dny!

ŠIRŠÍ OŠATKA NA KYNUTÍ CHLEBA je vyrobena moravskýma rukama a má atest na použití na potraviny.

Doporučuji ji těm, co neví jestli si pořídit kulatou nebo oválnou.

Hmotnost/ cena/KÓD:

500 g /250 Kč / S5 omlouvám se, dočasně je vyprodaná

750 g /470 Kč / S7

 

 

Do zprávy prosím uveďte jen KÓD.

Cena za větší velikost bude upravena při přijetí objednávky.

Rozměry ošatek jsou: 750 g

Horní strana: 15 x 25 cm

Spodní strana:   8,5 x 19

Výška:                       7,5

ZASLÁNÍ:

Zboží vám zašlu na pobočku Zásilkovny. Při objednání si prosím vyberte, která pobočka na www.zasilkovna.cz Vám je nejblíž a rovnou mi to napište. Urychlíte tím dodání.

Osobní převzetí v Olomouci po tel. domluvě 0 Kč (platba v hotovosti při převzetí).

K ošatce vám moc ráda přibalím i další užitečné zboží k pečení a kvásek z r. 2012 sušený i živý, s kuchařkou či návodem. Mimo Fler prodávám i koření, formy, nože na pečivo a vaření a další užitečnosti. Web zde nesmím uvést.

JAK VELKOU OŠATKU SI VYBRAT?

Buď chleba zvážíme, nebo sečteme v receptu mouku, vodu, kvásek, případně jiné více vážící suroviny. Zhruba tak těžký bude chleba. Žitnopšeničný a z celozrnné mouky bude objemově menší, než chleba z mouky pšeničného typu. Ty pšeničné naskočí víc. Tuto ošatku můžeme použít i na menší chleba. 

POUŽITÍ OŠATKY:

Na chleba s pšeničnou moukou, sladké pšeničné chlebíčky, vánočku, mazanec...

Těsto se ukládá na kynutí do ošatky spodní stranou (spojem) navrch. Ošatku vysypeme hladkou moukou pšeničnou, rýžovou, pohankovou nebo škrobem. Každému vyhovuje něco jiného. Vyzkoušejte.

Při kynutí máme ušatku uloženou v uzavřeném prostoru (v igelitové tašce, pekáči, studené troubě, remosce), aby těsto neokoralo.

UCHOVÁVÁNÍ OŠATKY:

Po vyklopení těsta dáme ošatku vyschnout, např. nad troubu, ve které pečeme chleba. Vyschlou mouku vymeteme štětečkem nebo kartáčkem. Ošatku uchováváme čistou, vysušenou a v suchu, aby nesplesnivěla, jako se to stává ve velkopekárnách. Pokud pečete často, nemusíte mouku z ošatky vymetat. Jen ji nechat vyschnout.

Menu
--