Domů Zboží Od Pavla Miková

skleněné formičky na kremrole-cena za 10 ks+RECEPT

220 Kčza 1 balení
Vložit zboží do košíku
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chce zakoupit dalších 15 zájemců.
K odeslání: 28.5.2024Dostupnost: sklademTermín odeslání*: do 3 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce351 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Pavla Miková

Katalogové č.: 3906596
Zobrazení: 1764x
Vloženo: 21.5.2013
Počet srdcí: 58x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Nově nabízím kurz vinutých perlí nebo možnost skupinových kurzů (až 15 lidí) a exkurzí do naší sklárny.

SUPER-KRÁSNĚ SE MYJÍ,NEREZNOU,HYGINA PŘEDEVŠÍM,JDOU I LÉPE SUNDAVAT,sleva z 250 Kč, průměr 20 mm, délka 130 mm, simaxové sklo-žáruvzdorné.Zde také návod na kremrole:

 Recept na těsto:

35 dkg hladké mouky

150 ml šlehačky

1 Hera

2 žloutky

trošku soli

 

Vypracujeme těsto, necháme v chladničce odpočinout. Rozdělíme na 4 díly a každý díl vyválíme zhruba na tloušťku 3 mm do oddelníku 36x18 cm. Rádýlkem uděláme proužky široké 2 cm. Navineme na trubičku tak, aby se konce setkaly na spodní straně, kterou pak dáme na plech. Potřeme žloutkem. Z jednoho dílu těsta vyjde 16 kremrolí. Pečeme v dobře vyhřáté troubě na 200 st. asi 5 minut,až těsto naskočí, tak stáhneme teplotu na 180 st. a pečeme 5 - 7 min. Ještě
horké sundáváme z trubiček. Není třeba je potírat tukem před pečením, pokud jsou správně upečené, jdou sundat velice dobře. Dáme na tácek, přikryjeme igelitem a druhý den plníme.


Bílkový sníh: 16 dkg bílku

30 dkg krystalového cukru

5 dkg  mletého cukru

špetka soli

 

Cukr krystal dáme do menšího rendlíku, zalijeme vodou tak, aby byl cukr ponořený, rozmícháme a svaříme na "bublinu". Není třeba ho míchat,nepřipálí se. Za 20 minut začne houstnou a dělat bubliny. Mezitím ušleháme bílky se špetkou soli, až nabyde přidáme moučkový cukr a šleháme tak dlouho až je sníh pevný. Za stálého šlehání pomalu vléváme svařený cukr a dále šleháme do vyhladnutí. Je možno pro urychlení ponořit do nádoby se studenou vodou. Naplněné kremrole je možno uchovávat i v mražáku, na kvalitě se nic nezmění.Před podáváním pocukrujeme mletým cukrem.

 

Snad je ten postup pochopitelný, trvalo mi to půl hodiny, než jsem ten text vymyslela. Já už to peču tak automaticky, že nad tím nepřemýšlím a až teď při tom psaní si uvědomuji, jak je obtížné se vyjádřit tak, ať je ten postup srozumitelný i pro začátečníky:-)

 

    Menu
    --