Domů Zboží Od Mardit

Skřítka pro dobrou náladu

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Mardit

Katalogové č.: 7214310
Zobrazení: 53x
Vloženo: 6.3.2016
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Skřítek (v tomto případě skřítka)  je vděčným pomocníkem všech, kteří chtějí potěšit dětskou dušičku pohádkou, nebo třeba večerním pohlazením. Též jde o výbornou výukovou hračku a hračku podporující komunikaci.

Jedná se o pracnou, ručně vyrobenou hračku ve waldorfském stylu kompletně ze 100% přírodních materiálů. Skřítek má ručně filcované boty z ovčí vlny, doplněné výšivkou (jdou sundat). Šatičky jsou kvalitně vypodšité.

Ručičky skřítka jsou volné, pro uchopení jako maňáska, takže skřítek v rukách vypravěče doslova ožívá. Rozměry jsou vhodné pro dospělé, ale i dítě může skřítka oživit, jeho paže jsou lehce vycpané vlnou.

Tělíčko a hlavička jsou plněny čistou ovčí vlnou. Pro případné alergiky lze skřítka zhotovit z umělého vlákna.

Výška skřítka i s čepičkou je cca 40 cm.

Praní: skřítka lze prát v ruce ve vlažné vodě, neagresivním pracím prostředkem nejlépe na vlnu, pozor vlna snese i vyšší teploty, ale nikoli rychlé střídání teplot, ždímá se šetrně v ručníku. Důležité je nechat hračku dobře proschnout.

Hračka byla vyrobena v nekuřáckém prostředí!

Poz. Nutno počítat s mírnou odchylkou barevnosti, kvůli odlišné kalibraci monitorů.


Upozornění! - Tato položka je nabízena i v kamenném obchodě, a i když zboží na Fleru aktualizujeme několikrát denně, je možné, že bude ve výjimečných případech vyprodáno. Budeme se snažit těmto náhodným kolizím předcházet, ale za případnou komplikaci se předem omlouváme.

Menu
--