Domů Zboží Od Metudka

sluníčko drátované - s minerály

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Metudka

Katalogové č.: 5758936
Zobrazení: 423x
Vloženo: 22.11.2014
Počet srdcí: 17x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Velká dávka energie - drátované závěsné sluníčko  doplněné o surový karneol, zlomky karneolu , korálu,  křišťálu a kalcitu . Zavěste jej třeba na garnyž, kde se potká s opravdovými slunečními paprsky a máte doma své soukromé sluníčko

průměr vnitřního kruhu je 3,5 cm,  vnějšího 8 cm, s opletem má sluníčko průměr 18 cm, celková výška s hákem 62 cm

drát je ošetřen,přesto raději doporučuji vnitřní prostory,návod na údržbu přiložen

Vlastnosti karneolu : projektivní kámen, přiřazen planetě Slunce a elementu ohně.
Je to stabilizující kámen s vysokou energií, dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii, pozitivní pohled na život, motivuje k úspěchu nejen při podnikání, tiší vztek, žárlivost, závist a zášť, rozptyluje deprese a negativní myšlenky, dodává výřečnost a potlačuje strach mluvit na veřejnosti, posiluje sebedůvěru, ochraňuje před útoky jiných osob, posiluje astrální vidění, navozuje klidný spánek, zahání noční můry.  Aktivuje kořenovou čakru.Užití: klid, odvaha, sebedůvěra, výřečnost, ochrana, léčení

KORÁL v nás povzbuzuje pozitivní myšlení a cítění. V barvě červené je symbolem lásky,  oddanosti a pokory a soucitu. Je symbolem mateřství.Červený korál je vynikající prostředek ke zvyšování energie a životní síly, jsme-li příliš neohební nebo příliš rozptýlení. Korál povzbuzuje, hřeje a oživuje. U různých národů bývalo zvykem věšet dětem kolem krku náhrdelník z červených korálů jako ochranu proti oslabujícím vlivům a k posílení energie a růstu.

Křišťál

Užití: síla, ochrana, meditace, harmonie, léčení
Vlastnosti: projektivní i receptivní kámen, přiřazen planetě Slunce a Měsíc a elementu ohně a vody.
Je to univerzální, nejúčinnější léčivý krystal na světě, velmi silný zesilovač energie, jenž energii pohlcuje, uvolňuje a reguluje, uvádí ji do naprosté harmonie.
Povzbuzuje psychiku, jasnozřivost, samostatnost, pomáhá sebezdokonalení, ochraňuje před vším zlým a negativním, zvyšuje naše duchovní síly, harmonizuje, odstraňuje bloky a stává se zrcadlem naší duše, čistí a chrání auru, zajišťuje klidný spánek. Odstraňuje škodlivé elektromagnetické záření, čistí geopatogenní zóny. Působí na korunní čakru a ostatní čistí. Při meditaci dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Lze ho použít jako regulátor pro ostatní kameny.
Léčebné využití: vhodný na všechny zdravotní problémy, včetně problémů duše. Tiší bolesti hlavy a zubů, neurologické a střevní potíže, nevolnosti, podporuje zažívací trakt, posiluje imunitu, uvádí tělo do rovnováhy, zvyšuje laktaci.

kalcit :  je kámen, který je schopen výrazně zesilovat a čistit energii ve svém okolí - odvádí negativní a posiluje pozitivní. Schopnost zesilovat energii je dána jeho schopností dvojlomu - vše, co jím prochází, se zdvojí. Lze jej využít k pročištění, energetizaci a sladění činnosti celého energetického systému stejně tak jako k pročištění a nabití energie v prostoru. Umístění kalcitu v prostoru, kde se setkává větší množství lidí, zlepší, projasní a celkově rozveselí atmosféru, podpoří vitalitu a tvořivost všech zúčastněných. Je to vhodný kámen spíše pro neformální a přátelská setkání, nebo pokud je třeba odlehčit tíživou atmosféru.

...

metudka

Menu
--