Domů Zboží Od Caramilla

Softshellové kalhoty (EXTRA 10/11) IHNED 104-116

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna115 Kč
DPD239 Kč
Optimální doprava dle prodejce142 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Caramilla

Katalogové č.: 6931868
Zobrazení: 150x
Vloženo: 7.12.2015
Počet srdcí: 3x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Mám 4 malé děti, aktuálně jsem na "dovolené" a nešiji na zakázku, ani výjimečně, a ani na sklad, nezvládám, děkuji za pochopení. Zbývá něco málo na skladě, to je možné objednat.

IHNED: 104 - 116: Boky 34-36 cm, vnitřní nohavice 48 cm, sedy 2227 cm, stehno v rozkroku 19,5 cm, dole 16 cm ukončeno pevně gumou do tunýlku.

Barvy semaforu jsou červená, oranžová a zelenkavá, je blbé světlo a špatně se to fotí, modelka jezdí ze školky až za šera:)

Foceno na Jasmíně 119 cm vysoké a už jí jsou na knap:)

------------------------

Softshellové kalhoty s aplikací semaforu. Šedá/černá + tyrkysová.

Šito z kvalitného softshellu EXTRA, který je vyroben v EU, má Ekotex I. pro děti do 3 let, má perfektní parametry 10 000 mm vodního sloupce a paropropustnost 11 000 g/m2 za 24 hodin (je silnější než obyčejný softshell, flíz je příjemnější a já jsem si tento softshell zamilovala:)

Dodávám s cedulkama ohledně parametrů.

Softshell nemá teflonovou úpravu, tzn. nedělá efekt mokrých kapek, nepromokne, vyzkoušeno minulou zimu fest v mokrém tajícím sněhu a dešti na horách, ale teflonový efekt je příjemný a stačí nastříhat jakoukoliv impregnací na outdoorové textilie a kapičky budou samy stékat.

Tento softshell je silnější než klasické zimní softshelly, takže je i do mrazů, v tomto Jasmína v zimě chodí ve školce.

V pase do nápletu, ve kterém je guma, aby nepadaly. Perfektní na oblékání, nefouká na zádíčka. Náplet má atest pro děti do 3 let. Pohodlné a rostou s dítětem:)

Zdvojená kolena, reflexní prvky, aplikace, atraktivní prošívání kontrastní nití.

Možno nosit od podzimu do jara, v zimě je skvělá do sněhu s kvalitním funkčním prádlem nebo teplýma kamašema, vlňákama, svetrem atp.

Softshell má atest pro děti do 3 let.

Pokud chcete kalhoty, co vydrží 2 sezony, napište mi aktuální přesnou vnitřní nohavici vašeho dítěte a ušiji je delší tak, aby vydržely 2 sezony, úzké nohavice se dola nakrabatí a není třeba pak nic párat, přešívat, podehrnovat. Takto nosíme my. Na fotce je Jasmínka ve vel. 116/122, vydrží ji 100% dvě sezony, spíš tři. 

Varianty zakončení nohavice dole:

A) Klasicky rovně podehrnuto + 0 Kč

B) Rovně lemovací gumičkou + 0 Kč

C) Do tunýlku s gumou (dá se přes sněhuli a nepadá) + 33 Kč

D) Do nápletu - "rostoucí" (dává se + 5- 8 cm navíc a to se přehrne přes  botu, vhodné pro děti, co oblékají rodiče, do školky já osobně nedávám), lze to dole také přišít napevno, pak se to musí odpárat. I tak se to hůře dětem ve školce obléká. 5-6 leté už to asi zvládnou, nevím, my kalhoty s nápletem nenosíme:) Výhoda je, že vydrží ještě o trochu déle než klasick moje softky, takže 3 sezony si myslím, že vydrží, pokud dítě nepřibere hodně přes zadek) + 66 Kč

E) Na zipy (lze rozepnout a pohodlně obléknout - šila jsem to Jasmíně, ale pak jsem zjistila, že bohatě stačí tunýlek s gumou, protože přes sněhuli to dostane tak jako tak a naopak ty zipy neumí sama ve školce dopnout, ani učitelkám to nešlo, takže chodila v rozepatých a byla mokrá) + 266 Kč (tato verze je na fotkách)

Rozměry kalhot (lze libovolně upravit, střih dělám vždy na míru konkrétního dítěte, pokud se vám chce měřit, nebojte se toho:)

NA OBJEDNÁVKU - o stavu příjmu objednávek se informujte v mém profilu. Zvolenou velikost a verzi ukončení nohavic piště do poznámky.

-----------------


Prát na 30, nepoužívat aviváž (!!!), žehlit lze na 1 stupeň a nebo na 2 přes pečící papír nebo utěrku (např. při potřebě zažehlit dírky po vypádání švu v rukávu nebo nohavici při prodlužování), pro oživení voděodolnosti použít impregnaci vhodnou na softshell. Sušit v sušičce na nejnižší stupeň.

Menu
--