Domů Zboží Od mydulienka

Spirulina a heřmánek HAND MADE

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od mydulienka

Katalogové č.: 7875140
Zobrazení: 325x
Vloženo: 18.10.2016
Počet srdcí: 59x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: "Příroda dala člověku rozum, aby se jí bránil a srdce, aby se ji neubránil..." Od pondělí 22.4.2024 budu mimo, objednávky lze přijímat, ale odesílat budu od 1.5.2024. Děkuji za pochopení!

Ručně vyráběné domácí glycerínové mýýý-dlo s přídavkem spirulinového pudru a heřmánku.

Glycerínové mýýý-dlo se třemi druhy másla (bambucké, kakaové a mangové),  s přídavkem heřmánkového extraktu. Obsahuje spirulinu, která dodává kromě svých jedinečných vlastností i zelenou barvu.

Je rostlinného původu, pomáhá hydratovat, vysoký obsah glycerínu zanechává příjemný pocit na pokožce.

Spirulina patří mezi nejbohatší zdroje přírodních živin.Je bohatá na bílkoviny, obsahuje množství minerálů (železo, křemík, vápník, hořčík), účinného beta-karotenu, esenciálních a neesenciálních aminokyselin, cenných enzymů, množství vitamínů (především vitamín B12, vitaminy A, C, E) a mnoho dalších účinných látek .Díky vysokému obsahu vzácných biologicky aktivních látek (tyrosin, vitamíny, tokoferol, selen, tyrosin) působí jako účinný antioxidant, chrání před působením volných radikálů, zpomaluje projevy stárnutí, regeneruje kožní buňky, redukuje vrásky, vyhlazuje a rozjasňuje pleť.Pokožku detoxikuje a vyživuje, podporuje regeneraci tkáně a tvorbu kolagenu.Spirulina působí protizánětlivě a pomáhá udržovat svěží a zdravý vzhled pleti. Vysoká koncentrace vitamínu B12, proteinů a obsah vzácné mastné kyseliny Gamma linolenové účinně napomáhají eliminovat kožní nečistoty a projevy akné u osob všech věkových kategorií.Minimalizuje vznik stařeckých skvrn a kožní vyrážky.Pomáhá uklidňovat a regenerovat pokožku po opalování. Regeneruje a hydratuje suchou, namáhanou a popraskanou pokožku rukou.

Je vhodná na všechny typy pokožky, na normální, suchou, zralou, unavenou, mastnou pleť, pleť se sklonem k akné atd.

Heřmánek má výrazné protizánětlivé, hojivé a dezinfekční vlastnosti. Zesvětluje pleť. Zmírňuje tmavé kruhy pod očima. Je vhodný pro problematickou pleť, akné a pokožku trpící ekzémy. Čistí pleť od nečistot a zklidňuje podráždění.

Hmotnost +/- 35g.

I přes úžasné složení  se jedná o dekorativní předmět, ovšem jak s ním naložíte je pouze na vás:-)

Vyrobeno s láskou:-)

Menu
--