Domů Zboží Od Papík

Stavebnice Elica

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Papík

Katalogové č.: 3999305
Zobrazení: 1720x
Vloženo: 18.6.2013
Počet srdcí: 253x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Zdravím všechny zákazníky a příznivce...... a prosím, berte dodací lhůty jako orientační, objednávka může dorazit dříve i déle než uvedeno, v této době je těžké ji dodržet, HLAVNÍ DODACÍ DOBOU JSOU VÁNOCE. Pokud potřebujete jiný termín, neváhejte napsat. Krásné dny....:-)

Další barevnost do naší pestré rodiny. Tahle stavebnice má kruhovitý tvar a skládá se z 16 dřevěných kruhových výsečí, doplněných o kolečko uprostřed, tak jako děti kreslí sluníčko. Každá výseč má jinou barvu, respektive je zde osm barev ve dvou odstínech. V každé je průchozí otvor na užší straně a neprůchozí na straně širší, lze je nasazovat  na tyčku a vyrobit třeba spirálové "schodiště", nasadit přiložené krátké tyčky jako zábradlí a poslat dolů dřevěnou kuličku, která je taktéž součástí. Další možnosti skládání s tyčkou i bez jsou jen na dětské fantazii .........třeba viz foto.

Aby kostky měly domeček, vše je umístěno na podnose z březové překližky (po focení jsem jej ještě vylepšil a je s rantlíkem, malinko jiný než na obrázku), takže až vás přestane bavit si hrát, můžete použít třeba na ovoce :-).

Velikost: celkový průměr 37,5 cm (takže nic minipidi vás nepřekvapí) , průměr barevného kruhu 32 cm, jeden dílek šířka 1,3 - 6 cm a tloušťka 1,8 cm. Přiložena tyčka na nasouvání, kolíčky jako zábradlí a koule průměru 3,5 cm.

    Menu
    --