Domů Zboží Od Nemravka - materiál

Strojek na Fimo / Imperia

1 053 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
* Doprava zdarma je k dispozici pro některé varianty dopravy a platby
Platba předem
ZDARMA - Zásilkovna0 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Nemravka - materiál

Katalogové č.: 1112304
Zobrazení: 230x
Vloženo: 29.9.2010
Počet srdcí: 6x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Poštovné je vzhledem k množství zboží nastaveno jednotně, jeho výše je však odvislá od velikosti zásilky a pohybuje se v průměru od 58 do 85 Kč. Poštovné je vždy nastaveno dle velikosti objednávky. +++ Poštovné při objednávkách nad 3000 Kč zdarma +++ Pokud máte zájem o více kusů od jednoho produktu tak nás prosím kontaktujte.

...co něco vydrží... :o)

Strojek na Fimo, který dle dosavadního testování vypadá jako jeden z nej, který jsem dosud zkusila. Strojek se hojně využívá pro práci s polymerovou hmotou např. v UK.

Strojek se šesti nastaveními, délkou válců 14 cm. Šířka mezery od 0,6 mm do 37 mm.

A jeho výhody?

- vyztužení spodní části jakousi trnoží - největší bolestí všech strojků je, že spodní placička se tlakem z jedné strany postupně křiví a ohýbá - což způsobuje, že válce přestávají být paralelní. Zoubky, které do sebe při otáčení mají zapadat, do sebe narážejí a ničí se. Výsledkem je zasekávání strojku, vlnky na hmotě atd.

- dřevěná rukojeť - každý fimo maniak ví, že polymer naleptává, co může.. Ne jinak to bývá u plastových rukojetí... s dřevěnou se vám to nestane

- celokovové zpracování upevňovacího céčka - nestane se vám, že se plastová "mašlička" rozlomí nebo začne protáčet.

V červenci 2012 to budou dva roky, co strojky prodáváme. Za celou dobu jsem obdžela jednu reklamaci. Myslím, že i to samotné hovoří o kvalitě strojků. Sama jej od doby, kdy jsem ho začala prodávat, používat a nemám jediného důvodu přecházet k jiné značce... (Nemravka)

    Menu
    --