Domů Zboží Od Azareth

Sutaškový náhrdelník Modré léto pro zvířátka

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Azareth

Katalogové č.: 10807596
Zobrazení: 134x
Vloženo: 18.8.2019
Počet srdcí: 30x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Výtěžek z prodeje tohoto šperku bude věnován rovnou dvěma spolkům. Jedná se o Jesenické tlapky, z.s. a Naděje pro čtyři packyOba spolky se starají o opuštěné pejsky a kočičky v nouzi. Další výrobky věnované zvířátkům najdete v tomto Flerboxu. Pokud chcete také pomáhat zvířátkům, navštivte klub Zvířata v nesnázích.

Hravý náhrdelník v letní žluto-oranžovo-modré kombinaci. Jeho střed zdobí kulatý skleněný kabošon kobaltově modré barvy s patinou. Skleněný kámen je obšitý tmavomodrými, duhově modrými a žlutooranžovými matnými korálky. Šperk dozdobují čtyři vrstvy textilních stužek sutašek ve žluté, žlutooranžové, oranžové a tmavě modré barvě.

Přívěsek je připevněn pomocí šitého očka ze sutašek k textilní žlutooranžové ozdobné stužce. Ta je zakončena malou karabinkou a prodlužovacím řetízkem. Ze zadní strany je přívěsek pečlivě zašitý tmavoomodrou koženkou. Díky použitým textilním materiálům je přívěsek poměrnělehký a příjemně se nosí.

Délka přívěsku včetně šlupny je 4,3 cm. V nejširším místě měří 2,9 cm. Délka šňůrky včetně karabinky je 46 - 49,5 cm (rozmezí - prodlužovací řetízek). Přívěsek je ze šňůrky možné sundat a zavěsit třeba na řetízek.

Menu
--