Domů Zboží Od Galocka

Symbol lásky a krásy - Růženín /chir.ocel/

690 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Galocka

Katalogové č.: 8703157
Zobrazení: 168x
Vloženo: 24.7.2017
Počet srdcí: 28x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Doprava zdarma při nákupu nad 900 Kč.

Krásná souprava s polodrahokamem Růženínem.

Souprava obsahuje: náušnice, náhrdelník a náramek.

Náušnice: průměr korálku 1 cm. Délka náramku 20 cm, na přání mohu upravit. Délka řetízku 45 cm, délku mohu upravit, velikost oček 2,5 x 2 mm. Průměr korálku 1 cm.

Souprava je vyrobená z kvalitní chirurgické oceli Osteo, která nečerná, nekoroduje, nemění barvu, nezpůsobuje alergii, udržuje lesk. Je to kov vhodný pro alergiky.

Vlastnosti kamene: 

Růženín je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře.

Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce. Univerzální léčivý kámen, dodávající životní energii.

Oživuje fantazii a tvůrčí myšlení. Ovlivňuje čakry solar-plexu, základní a srdeční. Odbourává strach, zlost, nelibost, pocit viny. Pomáhá přijímat nezbytnost změn, jedná se o vynikající kámen pro zdolávání krize středního věku.

    Menu
    --