Domů Zboží Od ShivaShakti

TRENDY CROSS BODY KABELKA " NEW LOOK "

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ShivaShakti

Katalogové č.: 5748515
Zobrazení: 64x
Vloženo: 19.11.2014
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Módní trendy MALÁ & VELKÁ kabelka "cross body" z tmavě hnědé koženky a designové 100% pevné, dekorační bavlny s retro vzorem.

Autorskou extravagantní kabelku jsem navrhla a ušila z koženky - imitace kůže barvy tmavě hnědé a ze 100 % dekorační bavlny s designem módních stylů, podklad barvy je smetanová. Bavlna je hodně pevná, podobá se režnému plátnu, zpevněná Ronopastem, který drží tvar, zpevněné, zaklížené dno, zpevněné úchyty ucha.

Kabelka je velmi módního designu a střihu. Má přehazovací lem (z každé strany jiný), dá se proto použít i oboustranně nebo pro zvětšení objemu se zdviženým lemem.

Kabelka je hodně pevná, a volně se do ní vejde rozměr větší než A4, s rezervou klasický notebook v pěnovém obalu i s kabeláží, myší, příslušenstvím... je celkem objemná, přitom je velmi lehounká a měkounká.

Na předním dílu je našitá 17x21 cm kapsa na zip. Horní 11 cm lem se zapíná na magnet.

Ucho dlouhé cca 135 cm, široké 4 cm je na kovových kroužcích s posunovačem pro zkracování délky. Kabelka má syntetickou podšívku - černou halenkovinu (na fotkách červená), uvnitř je našitá vnitřní dvojkapsa na drobnosti.

Míry: výška s přehozeným lemem: 32 cm, celková výška: 43 cm, šířka 35 cm - nahoře lem 32 cm, ucho 165 cm (zkracovací kroužek).

Jednoduchá údržba omytím nebo ručním vypráním, bavlněné díly jemným kartáčkem, koženku nežehlit! Pouze možno mírně přežehlit bavlněné díly přes mokrý hadřík.

Ostatní kabelky a tašky naleznete zde: //www.fler.cz/zbozi?ucat=252655

 

Menu
--