Domů Zboží Od Caramilla

Tréningové kalhotky s pružnými boky OPICE

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené170 Kč
Zásilkovna115 Kč
DPD239 Kč
Optimální doprava dle prodejce142 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Caramilla

Katalogové č.: 2481260
Zobrazení: 18x
Vloženo: 27.2.2012
Počet srdcí: 19x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Mám 4 malé děti, aktuálně jsem na "dovolené" a nešiji na zakázku, ani výjimečně, a ani na sklad, nezvládám, děkuji za pochopení. Zbývá něco málo na skladě, to je možné objednat.

Nepropustné kalhotky pro děti, které se učí na nočník. Jsou v bocích pružné, a proto se skvěle sundávají a nandávají. Zvládne to i dítě samo, když už je větší a umí to.

Na bocích jsou pružné vsadky (jakési pružné uši naruby), kalhotky mají zapínání pro případ pokajdění a rychlého sundání kalhotek bez zouvání botiček a svlékání kalhot. Zároveň jdou skvěle a jednodušše natáhnout a stáhnut, nikde netlačí! Zapínání buď na neškrábavý suchý zip (podobný tomu, co se používá na jednorázových plenkách) nebo druky. Lze ušít též jako regulovatelnou variantu v sedu (zvětšovací patentky) - osobně si ale myslím, že to není třeba, dítě se neučí na nočník tak dlouho, aby bylo potřeba měnit sed. Na zádíčkách a bříšku podšito suedecloth, aby nebyl kontakt PUL vrstvy na kůži. Pružné vsadky jsou z bambusového úpletu s elastinem, takže hezky pruží a jsou moc příjemné na kůži. Dovnitř lze připnout na suchý zip / patentky nebo jen volně vložit vkládací plenku. Lze také ušít v pevně přišitým savým jádrem nebo jako kapsovou plenku. My používáme s volně vloženou vkládací plenkou a drží perfektně. Bambusový úlet na vsadkách a nitě i druky mají EkoTex tř. 1 (pro děti do 3 let), suchý zip, obrázkový PUL a lemovací gumička mají EkoTex tř. 2 (pro styk s pokožkou - nižší třída než pro děti do 3 let). S EkoTex 1 mohu ušít jednobarevné, lemované flízem, vše EkoTex 1.

Aktuální ceník všech variant ostatních klasických plenek naleznete v profilu.

CENA ZA KALHOTKY BEZ VKLÁDACÍ PLENKY.

Skladem i jiné barvy PUL a také obrázky!

Ušito dle inspirace zákaznice z Fleru, vlastní střih a provedení:)

    Menu
    --