Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Vášnivé hádě

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 5525371
Zobrazení: 552x
Vloženo: 23.9.2014
Počet srdcí: 147x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Neposedné háďátko. Trochu se červená, ale uvnitř spousta vášně...

Autorské originální náušnice - nepřehlédnutelný elegantní šperk, celý ručně vyrobený. Motiv působí přírodním a lehce historizujícím dojmem. Neobvyklá elegance v zemitých barvách.

Jsou vyrobeny z bronzu a bezolovnatého cínu s obsahem stříbra. Středu dominuje temně rudá broušená kapka granátu (8 mm). Kámen má výraznou barvu a hloubku, je ve výborné kvalitě. Kapka je průsvitná a na slunci se prozáří a zdůrazní svou barvu a hloubku. Zapínání z hypoalergenního osteofixu (netečný materiál používaný ve zdravotnictví). Háček je zavírací.

Bronz je materiál velmi podobný mědi, jen je o poznání tvrdší a pevnější. Konstrukce je tak trvanlivější a dobře odolává mechanickému poškození. Povrch kovu je patinován a ošetřen včelím voskem. Nevyžaduje další údržbu a nedoporučuji jej čistit agresivními čisticími prostředky (tekutý písek, saponát). Mohlo by dojít k odstranění patiny. Běžné nečistoty můžete odstranit jemným kartáčkem a vodou. 

Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zacínovány, zabroušeny. Naušnice nikde neškrábou ani se nezachytávají. Zaručuji precizní a profesionální zpracování. Jsou lehké a pohodlně se nosí. Můžu je doporučit ke stálému nošení.

Délka náušnic je 31 mm, plus zapínání 17 mm. Váha jedné náušnice je 3,2 gramů.

Menu
--