Domů Zboží Od monimoni

Velký šál "Ve stínu katedrál - gotická inspirace"

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od monimoni

Katalogové č.: 7539800
Zobrazení: 286x
Vloženo: 21.6.2016
Počet srdcí: 76x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální šál nebo zimní šála - malý pléd - je uháčkován z motivů krajkovým vzdušným vzorem v kombinaci s pleteným vroubkovým vzorem z přjemné luxusní měkoučké acrylové příze s vlasem s 10% podílem pravého mohéru a s jemným kovovým zlatavým efektem. Příze je s velice jemnými plynulými přechody barev od světle pískové přes hnědavé odstíny, které přecházejí plynule ve světlé i tmavé odstíny brev lišejníků (zobrazení na fotkách je barevně věrné - samozřejmě s ohledem na nastavení monitoru).

Šál je řešen symetricky, střední část je háčkovaná - 3x3 háčkované motivy na zádech tvoří půvabný efekt, další části pletené s háčkovaným zakončením ozdobnými obloučky s nopečky - vše ručně!

Šál užijete celoročně, v létě jako pléd, v zimně jako hřejivou maxišálu

Rozměry: 200 x 40 cm

Autorský originál dle vlastního návrhu, jen 1 kus - nepotkáte stejný!

Údržba: jemné ruční praní, jemný prací prostředek, neždímat, jen lehce    vymačkat do ručníku a sušit rozložené do požadovaného tvaru ve vodorovné poloze (nejlépe podložené osuškou - alespoň do částečného proschnutí) - vypadá to náročně, ale není!

Mohér je vlna z angorské kozy se zvláštním leskem a příjemným omakem. Vlákna se snadno barví, výrobky z mohéru nežmolkují, mají extrémní odolnost proti opotřebení.

Acrylic je 100% hypoalergenní materiál, určený i pro děti, 100% nekouše, měkký, snadno se udržuje, zaručuje tvarovou i barevnou stálost, takže i po mnoha vypráních bude výrobek stále sloužit k vaší spokojenosti bez újmy na estetické stránce :-)

Menu
--