Domů Zboží Od šlechtačka

"Veselé kytičky "pohankový polštář

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od šlechtačka

Katalogové č.: 4813629
Zobrazení: 52x
Vloženo: 9.2.2014
Počet srdcí: 32x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Kvalitní pohankový polštářek ušitý z bavlněné látky ve velikosti cca 35x25 cm.

Barevný potah je snímatelný a lze jej vyprat .( Látka byla předem vyprána a vysrážena!) Barvy jsou opravdu syté-více do tyrkysova.

Váha 470g 

Každý má rád jinak nacpaný polštářek...slabší se hodí na obklady kloubů, nebo jako podložka pod ruku při práci na PC, tlustší třeba na krční páteř, či cestovní polštářek...Proto mám v nabídce polštářky s různou hmotností.

Některé moje polštářky jsou se snímatelným potahem (jednodušší údržba) , jiné jenoduché bez dalšího povlečení (bližší kontakt těla se slupkami).

Něco málo o slupkách

Polštářek je plněný pohankovými slupkami v BIO kvalitě, které jsou elastické a přizpůsobí se tvaru Vašeho těla. Tak se může svalstvo zcela uvolnit a slupky zároveň jemně masírují. Doporučují se proti zablokování krční páteře a z toho plynoucím bolestem hlavy, zátylku, ramen a zad. Blahodárně působí proti nespavosti, migréně, tlumí onemocnění dutin , přináší úlevu u bolestí končetin a kloubů.

Slupky mají schopnost uskladňovat vzduch a to umožňuje jejich dobré nahřívání na radiátorech nebo na slunci. Důležitou vlastností pohankových slupek je také příjemný šelest, který působí uklidňujícím účinkem. Polštáře plněné těmito slupkami pojmou v noci tělesný pot, odvádějí nadbytečné teplo a vytvářejí příjemné klima pro zdravý spánek.

Péče - jednoduché natřepání stačí k uvedení polštářku do původního tvaru. Pokud možno dávejte polštářek často na slunce, aby " nakumuloval energii", která potom přejde na Vás.

Nahřívat lze na slunci, radiátoru i v mikrovlnce.

Menu
--