Domů Zboží Od Azareth

Vínovo-medová sutašková souprava s granáty

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní doporučené150 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Azareth

Katalogové č.: 11965194
Zobrazení: 181x
Vloženo: 17.11.2020
Počet srdcí: 36x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Tento šperk měl tu čest být součástí krásného Top výběru Zemitá autorky Marcela Plevová.

Tento výrobek se účastní soutěže v klubu"Soutěž/nesoutěž: barevné výrobky", na téma: PODZIMNÍ TAJEMNO, kde se umístil na krásném 3. místě.

Medové slunce svítí přes vínové listí a odívá celý podzim do kouzelného teploučkého roucha.

Krásná luxusní soupravička v podzimní vínovo-medové barevné kombinaci. Středy náušnic a náhrdelníku tvoří kulaté skleněné kabošony - ručně malovaný z dílny Malované kabošony ve vínovo-měděné barvě. Ty jsou obšité matnými žlutooranžovými duhově medovými, růžovo-vínovými a kovově vínovými korálky. Šperky jsou dozdobené textilními stužkami sutaškami v tmavé královsky bordó a medové barvě, v náhrdelníku doplněnými kovově vínovými korálky. Na náhrdelníku i náušnicích se houpou broušené kapičky z pravého granátu.

Všechny šperky jsou poměrně velké, ale díky použitým textilním materiálům nejsou příliš těžké. Jsou vhodné jak pro každodenní nošení, tak na večerní party.

Přívěsek je pomocí ozdobné bižuterní šlupny ve staroměděné barvě zavěšen na kovové obruči. Ta se zapíná na kuličku a háček. Kuličku je možné odšroubovat a přívěsek poté pověsit třeba na řetízek nebo na koženou šňůrku. Zadní strana přívěsku i náušnic je pečlivě zašita hnědou koženkou.

Průměr obruče je 14 cm. Přívěsek měří na výšku včetně šlupny 5 cm a v nejširším místě 4,3 cm. Náušnice jsou včetně bižuterního mechanického zapínání dlouhé 5,2 cm, v nejširším místě 3,3 cm.

Menu
--