Domů Zboží Od Cíněnka

Voda - nespoutaný živel (angelit,kyanit)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce140 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Cíněnka

Katalogové č.: 5378049
Zobrazení: 577x
Vloženo: 6.8.2014
Počet srdcí: 12x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Voda - nespoutaný živel (angelit,kyanit)

Autorský náhrdelník - vyroben z cínu, drátu, placičky angelitu a oválného kabošonku kyanitu (disthen). Velikost šperku v nejširším místě - 5,4x4,9cm.

Navlečeno na černé kulaté kůži.

Mohu doplnit prstýnkem s kyanitem do soupravy.

Šperk je patinován, broušen, leštěn a ošetřen antioxidačním olejem.

ANGELIT

Léčebné užití: účinný zejména v oblasti krku - léčí záněty, uvádí do rovnováhy štítnou a příštítnou žlázu. Umí odblokovat meridiány, napravuje poruchy tkání, zajišťuje rovnováhu tekutin v těle, je močopudný, pomáhá při potížích s plícemi. Utišuje bolest ze slunečních spálenin.

Užití: léčení, telepatie
Vlastnosti: je symbolem míru a bratrství, umožňuje kontakt s říší andělů, cestování mimo tělo. Vhodný pro léčitele – zvyšuje vnímavost a naladění. Pomáhá při telepatickém spojení, stimuluje jasnovidnost, navazuje kontakt s vesmírnou energií. Umožňuje pravdomluvnost, chrání Vás před krutostí, zvyšuje soucit a smíření se s věcmi, které nelze změnit.
Barva: modrobílý, někdy s červenými skvrnami
Země původu: Mexiko, Peru, Egypt, Lybie

KYANIT

Léčebné užití: proti bolestem, vysokému tlaku, léčí infekce, brzlík, nadledvinky, horečku, příštítnou žlázu, svalové křeče, urogenitální oblast. Působí na mozek, snižuje nadváhu. Výborný pro umělce - léčí krk a hlasivky.

Užití: meditace, klid, očista

Vlastnosti: náleží receptivní energii, elementu vody, planetě Neptun.Čistí a harmonizuje čakry a meridiány, velmi účinně působí na krční čakru, čímž posiluje komunikaci a příznivě pomáhá všem lidem, kteří používají hlas pro svou práci. Vede majitele, aby říkali pravdu. Je to silný vysílač a zesilovač energie. Odstraňuje bloky, stres, strach, zklamání. Pomáhá s logickým myšlením. Neudržuje v sobě nic negativního.

Země původu: Brazílie

Zasílám v dárkové krabičce.

Menu
--