Domů Zboží Od Elvenlune

Wild magic: Semínková

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné250 Kč
Možnosti platby
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Elvenlune

Katalogové č.: 1147133
Zobrazení: 31x
Vloženo: 15.10.2010
Počet srdcí: 105x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Uzavřela jsem od června 2024 svůj Fler obchod - s výrobou šperků nekončím, jen už se nestíhám Fleru věnovat. Tak na viděnou třeba někde jinde online nebo osobně :) Díky za vaši dlouholetou přízeň!

Tento šperk patří do kolekce Wild magic - kolekce na přírodní témata a většinou i z přírodních materiálů, se šperky netradičními, surovými a neučesanými jako příroda sama...

Dlouhá šňůra z nejrůznějších exotických semínek z Afriky, Jižní Ameriky a Asie, doplněná minerály. Semínka jsou docela velká (největší má průměr 3 cm), takže určeno spíš těm, které se nebojí větších a výraznější náhrdelníků. Navlečeno na hnědé voskované šňůrce, bez zapínání. Vhodné jako dlouhá svetrovka (viz doplňkové foto).

Najdete zde neobvyklá semínka a minerály z celého světa: dvě malé a jednu velkou mucunu, dvě semena shiringy, tři pecičky cerebro de momo, kulaté choloke z mýdlovníku, skvrnité kuličky vyřezané z betelových oříšků, ebenový váleček a ebenové kuličky několika velikostí, žíhané dřevěné korálky, semínka klokočí, dva velké válečky z hnědé lávy a velkou kuličku fosilního korálu s krásnou kresbou.

Délka: cca. 75 cm

    Menu
    --