Domů Zboží Od almabe

Za sluncem - citrín

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od almabe

Katalogové č.: 3920998
Zobrazení: 54x
Vloženo: 26.5.2013
Počet srdcí: 35x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Pro zákazníky ze Slovenska, je zřízen účet u Fio banky, kde platba v eurech je bez poplatků. Číslo získáte při potvrzení objednávky.

Cínovaný šperk je vytvořen z dvou krásných poločirých kabošonů citrínu  s vnitřním třpytem, z nichž velký má míry 3,5 x 2,5 cm a malý cca 1 cm.  Celý šperk měří   8 cm na výšku  a 4 cm na šířku, měřeno v nejširších místech.  Šperk je  patinován, leštěn a ošetřen antioxidantem. Zavěšen je na černé kulaté kůži 3 mm  v délce 45 cm +  prodlužovací řetízek.

Citrín: Mimořádně blahodárně působící krystal, je to šťastný a štědrý kámen. Je jedním z kamenů hojnosti, učí nás přilákat k sobě bohatství, prosperitu a úspěch, poskytuje štěstí každému, kdo ho vlastní. Funguje jako účinný čistič a regenerátor, svému majiteli předává teplo, energii a velice zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Pohlcuje, proměňuje, rozptyluje a uzemňuje negativní energii. Melancholie a negativní emoce nemají v jeho přítomnosti místo. Podporuje duševní vědomí a dodává příliv nové energie.Přináší aktivitu a dynamiku. Posiluje motivaci a aktivizuje tvořivost. Zlepšuje paměť, koncentraci a inteligenci. Napravuje depresivní náladu, zbavuje přecitlivosti a nerozhodnosti. Poskytuje sebedůvěru a odvahu do života.

Menu
--