Domů Zboží Od cu

Cu dijář 2015/A5

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený150 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty

Další zboží od cu

Katalogové č.: 5609496
Zobrazení: 507x
Vloženo: 16.10.2014
Počet srdcí: 37x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Originální autorský diář formátu A5 pro rok 2015. Rukou a tuší, okem a nohou kreslený a psaný, s láskou vyrobený. Tentokrát zeleninový...

OBSAHOVÉ INFONa rozevřené dvoustraně je vždy celý jeden měsíc, víkendy a svátky pro lepší přehled barevně označeny. Každá další dvoustrana je prázdná, důležité to místo pro případné poznámky (papíry jsou dostatečně silné tak, aby se při běžném psaní propiskou či plnicím perem nepropsaly na druhou stranu!). Mezi těmito prázdnými stránkami se nachází průhledný papír s kresbami různých zelenin (a citrónu:) a jménem konkrétního měsíce, který následuje.

Na konci diáře je přehledný kalendář pro rok 2015 a 2016 a 10 volných listů bílého papíru.

Diář od prosince 2014 do prosince 2015. Vyznačené jsou fáze měsíce (úplňky a novolunní), počet týdnů, svátky státní i jménové a změna času.

POMOCNÍCI:

  • barevná lepítka kolečka pro připomenutí důležitého termínu
  • samolepka (A6) s ručně psanými nápisy/nadpisy a různými symboly, které je možné vystřihnout a vlepit dle libosti do prázdných stránek ke každému měsíci (nápisy k nalepení: chci, musím, nezapomenout, koupit, zavolat, kontakty).
  • záložka knižní
  • gumička stahovací v černé nebo barevné variantě (výběr pište do objednávky).
  • samolepka "Dijář 2015" na desky diáře a možno dokoupit k diáři další samolepky.

TECHNICKÉ INFO: Barevný tisk na částečně recyklovaný papír (mix barev vanilkové a pastelově šedé, gramáž 130). Desky pevné z recyklované lepenky, kroužková vazba.

DESKY: Na desky je možné kreslit a malovat, či např. nechat je pomalovat své dítko. Dále možno nalepit fotografii, obrázek apod., dle uvážení... Či vlepit zeleninové nebo zvířecí cu samolepky.

Menu
--