Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Živly... Slunce (jaspis, Ag 925)

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - psaní cenné220 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 14214685
Zobrazení: 189x
Vloženo: 12.9.2023
Počet srdcí: 41x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Motiv starého dobrého Slunce v barvách podzimu.

Stříbrný přívěsek ryzosti 925/1000, dominuje mu kabošon červeného jaspisu. Romantický, výrazný, působí starodávným dojmem.

Celý šperk je komplet ruční výroba klasickou zlatnickou technikoku. Tělo přívěsku je vrstvené stříbro, následně je patinováno. Patina krásně zdůrazní plastický motiv, jednotlivé vrstvy. Přívěsek je z rubové strany bez patiny, leštěn k vysokému lesku. Lůžko pro kámen je z rubu i lícu volné. Kámen je v kontaktu s kůží dekoltu. Šlupna k zavěšení má strukturovaný patinovaný povrch. Je dlouhá, dostatečně velká k provlečení silnějšího řetízku nebo jiného materiálu.

Kabošon červeného jaspisu (16,5 mm) je kvalitní, syté cihlově červené barvy. Je leštěný, výrazně vypouklý, není průsvitný.

Celková délka přívěsku je 35,4 mm. Samotný přvěsek bez šlupny má 27,1 mm.

Přívěsek váží 6,35 g (jaspis 2,51 g, Ag 3,84).

Výrobek je řádně značen státním ryzostním puncem a mou výrobní značkou.

Řetízek není součástí zásilky. Nabídnout můžu řetízek z chirurgické oceli (cena 200,-- Kč). V případě zájmu mě kontaktuje vnitřní poštou.

Údržba - Vhodné je občasné přeleštění hadříkem na šperky (dá se běžně koupit ve zlatnictví) nebo kouskem flanelu. Můžete jej nechat odborně vyčistit ve zlatnictví.

Zasílám jako cenné psaní v dárkové papírové krabičce. Šperk je pečlivě zabalen, krabičku chrání bublinková folie. Vše v papírové nebo plastové obálce pro cenné psaní. Doklad o koupi je přiložen v zásilce. Jsem příznivcem "zero waste" - snadné třídění obalových materiálů s minimem odpoadu.

Menu
--