Domů Zboží Od U Pihulky

Sklípkan

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od U Pihulky

Katalogové č.: 10030217
Zobrazení: 794x
Vloženo: 4.11.2018
Počet srdcí: 233x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Dobrý den. Optimální doprava je doprava službou Zásilkovna. Pokud vyberete tento způsob dopravy, prosím uveďte v poznámce objednávky pobočku Zásilkovny, kam budete chtít zásilku odeslat. Neručím za dodání do Vánoc. To záleží na datumu Vaší objednávky a úhradě, dále pak na přepravci. Děkuji za pochopení ;0). Pihu

Na tuto stránku je to pouze vstup na vlastní nebezpečí. Pokud nejste milovník pavouků či jste přímo arachnofobik, doporučuji stránku opustit :o).

Pokud jsou pavouci Vašimi miláčky, obdivujete jejich stavbu těla, barevnost, dokonalost lovu, nenápadnost, tichost a nemáte odvahu si takového skutečného opatřit...... zůstaňte.

Jednoho "téměř živého" jako dekoraci či recesi jsem pro Vás v životní velikosti vyrobila. Pro Vás či vašeho kamaráda, kamarádku. Patří do řádu sklípkanů (lidově vlasně nesprávně tarantulí). Není určen jako hračka pro běžné denní hraní.

Pavouk je vyroben kombinovanými technikami suchého a mokrého plstění. Jeho rozměr na fotkách je cca 15 x 15 cm. Nožičky jsou zpevněny drátky, takže je možné si jeho pohyb natvarovat dle vlastního uvážení, ať už do stavu strnulosti při zastrašení nebo pohybu při útěku po podlaze. Jeho rozměr se poté může lišit.

Pokud jej použijete jako "vtipný" dárek, nepřebírám odpovědnost za možné fatální následky u obdarovaného.

image image

Vyrobeno z ovčího rouna několika barev.

Cena za tento kus.

Menu
--