Domů Zboží Od PARROT

Sada - Polštáře ART 3D EFEKT - sleva PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 1320101
Zobrazení: 39x
Vloženo: 17.12.2010
Počet srdcí: 104x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

využijte slevový kód 15%  : EML-6F2-T5D

Polšáře se hodí všude a každému, na pohovku, na zem i na domácí boj :-).

Made by PARROT since 1989 - Respektujte prosím autorská práva, děkuji.

Barva: lososová v kombinaci s černou, béžovou a oranžovou. Jediná sada, nemám už materiál, můžu udělat podobné na zakázku i v jiném barevném provedení. polštáře PARROT PATCHWORK original - rozměr 45 x 55 cm. Profesionální provedení, vysoká kvalita zpracování, jinak to totiž ani neumím:-). Svrchový polštář je v kombinací pěti různých, barevně sladěných měkkých textílií. Vodorovné členění zdobeno černou paspulkou, štepováno na dvojjehlovce. Polštáře jsou dozdobeny velkým plastickým 3D květem, lemovaným černou bavlněnou stuhou, střed květu je z kůže.

!!! Dáreček  !!!  k sadě polštářů PARROT, dostávate malou kosmetickou taštičku PARROT 12x15 cm na šminky zdarma :-)))) viz. foto v příloze.

Velké dekorativní a užitné polštáře jsou svlíkací, zapínané na jeden vnitřní knoflík. Svrchový materiál je z jemné pevné textílie odolné proti oděru, nemačkavý. I po vyprání zachovává stejný tvar a "lesk".

Praní:  kvůli květu raději jemně v ruce na 40 stupňů, žehlení napařovačkou, praktická a jednoduchá údržba. Cena je uvedena vždy za 1 kus a to včetně vnitřního polštáře s molitanovou výplní. Vhodné jako vánoční dárek nebo dárek k narozeninám. 

    Menu
    --