Domů Zboží Od PARROT

Kolekce AFRIKA koženková ZEBRA RUNs - PARROT®

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Zásilkovna - na adresu350 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od PARROT

Katalogové č.: 1379783
Zobrazení: 22x
Vloženo: 17.1.2011
Počet srdcí: 72x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, ZÁSILKOVNA dobírky nepřijímá! Odešlu jen přes zásilkovnu! Platba pouze předem je nejlevnější, viz ceník. Možno doručit i na adresu. Osob. odběr pouze v okolí Prostějova, pak bude poštovné zcela zrušeno. Uveďte prosím do poznámky.

Velká koženková kabelka ZEBRA RUNs - PARROT je druhou kabelkou z nové kolekce AFRIKA - inspirace přírodou. Miluji Afriku nejen pro její krásnou a divokou přírodu, ale i pro její přátelské obyvatele, jenž dokážou být přes drsný život přirozeně štastní.

Made by PARROT since 1989 - Respektujte prosím autorská práva, děkuji.

Velká koženková kabelka ZEBRA RUNs - PARROT je ušita z kvalitní bílé koženky a černé kůže. Přední díl kabelky je zdoben aplikací zebří srsti z pravé černé kůže. Zadní díl kabelky je hladký, členěný horizontální nakládanou, kapsou na kovový zip zapravenou černou portou. Zapínání kabelky je na široký suchý zip (welckro zip) našitý na klopu z červené koženky. Kabelka je spíše sportovního střihu s rozšířeným 2x vyztuženým dnem 7 cm - vlastní střih PARROT. Kabelka je pevná, podlepená i podšitá, drží tvar, vypodšívkovaná s vnitřní zipovou, velkou kapsou na blbosti a nezbytnosti.

++++jediní kus++++

Rozměry: větší prostorná kabelka - formát A4 na výšku i šířku. Výška 37, spodní šíře 39 cm, horní šíře 35 cm, dékla ušisek 81 cm. 

Užití: originální dámská praktická kabeluška na rameno, do práce, do společnosti, ale pozóóór při návštěvě zoo, je totiž velice přitažlivá.

Údržba: otřít vlhkým hadříkem a mýdlem, opláchnout vodou, nechat volně uschnout, nežehlit, nesušit v sušičce. 

Made by PARROT since 1989

 

    Menu
    --