Domů Zboží Od Atelier_Ema

" Zahřeji Tě v chladných dnech "

389 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce39 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Atelier_Ema

Katalogové č.: 1400664
Zobrazení: 66x
Vloženo: 24.1.2011
Počet srdcí: 129x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Dlouhé procházky vonící přírodou, tajemné půvaby lesních zákoutí, ale i městská džungle, která nikdy neusíná, inspirovaly hřejivou sukýnku s hejnem ptačích přátel, kterou můžete oblékat i v chladných dnech a příjemně Vás zahřeje... :)

Sukýnka zn. H&M, autorsky dotvořená ptáčky a ruční výšivkou. Sukýnka je z příjemného teplounkého materiálu, kde polovinu tvoří vlna a část také hedvábí. Má hřejivou podšívku, která nedovolí chladu, aby se Vám dostal pod kůži :)

Konkrétní míry položené nenatažené sukýnky:

V pase: 35 cm (pro obvod pasu 70 cm),

na bocích: 48 cm,

celková délka: (od pasu ke kolenům): 66 cm.

Půvabný tulipánkový střih, který splývá a dodává dynamiku pohybům. Velikost uvedena výrobcem: 38, foceno na postavě vel. 38. Nejvíce bude slušet opravdu vel. 38 :), sledujte prosím konkrétní míry a poměřujte se svým oblíbeným kouskem. Zapíná se na skrytý zip a knoflíček. Sukýnka je původně z luxusní druhé ruky, známé značky H&M, opečovaná a autorsky doplněná.

Ptáčci jsou z hebké plsti, pevně přišití. Je pečlivě ručně vyšívaní perlovou nitkou. Každého ptáčka zdobí saténová stužka a knoflíček. Ze sukýnky dělají ptáčci neopakující se originál :)

Probuďte své originální já! :)

 

  • sukně
  • hnědá
    Menu
    --