Domů Zboží Od Fidelius a Laurencie

Kalendář Fidelius a Laurencie 2012-s dárečky ;)

275 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce0 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Fidelius a Laurencie

Katalogové č.: 2057138
Zobrazení: 5x
Vloženo: 7.10.2011
Počet srdcí: 49x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Rok 2012 se pozvolna přibližuje a kamarádi Fidelius s kachnou Laurencií spolu dosud prožili nespočet malých i velkých dobrodružství, užili si spoustu legrace, procestovali blízké i daleké kraje, nachodili - troufám si řict :) - desítky, možná stovky kilometrů, přidali ruku k dílu u Jacquesa v Provence....a tak jsme se s Fideliem rozhodli vytvořit pro Vás, naši milí přátelé, nástěnný kalendář pro nadcházející rok. Třeba se Vám zalíbí a budete jej chtít mít zavěšen u Vás doma....;) :) Děkujeme všem za přízeň a milá slůvka...moc nás to těší!!!!

Nástěnný kalendář s 12 reprodukcemi autorských kreseb Fidelia a Laurencie, měsíční, formát A4, limitovaná edice ;), tištěn na bílý, křídový, jemně hladký papír 200g, na šířku, bílá drátěná kroužková vazba, 12 obrázků FaL 20,5x14,5cm, každý obrázek orámován decentní 0,5mm linkou :)....s vlastnoručním věnováním od pana Fidelia ;) a také s Laurenciiným pírkem pro štěstí!!!! :);)

Kalendář dodávám dárkově balený, součástí je dárek od Fidelia v podobě čb fotografie Andělská melodie 10x15cm nalepené na černém fotokartonu :)

Menu
--