Domů Zboží Od Atelier_Ema

* Jemně ovíněná *

869 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce39 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Atelier_Ema

Katalogové č.: 2564469
Zobrazení: 18x
Vloženo: 24.3.2012
Počet srdcí: 15x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

 

Jemná ovíněnost, karmínová barva, malinová vůně a bordeaux... Křehké krásy, které inspirovaly tyto něžné šaty stvořené pro víly v nás...

  Šaty z příjemného lehkého materiálu, který zdůrazňuje jemné kontury a siluetu těla. Splývá a lichotí i plnější postavě. Jemňoučký šifon, volánky kombinovaný se syrovou kůží tvoří originální kontrast! Doplněno o ruční ornamentální malbu podle vlastního návrhu.

 Konkrétní míry:

Od podpaží k podpaží: 58 cm,

v pase: 38 cm (v pase je guma, natáhne se až na 57 cm,

na bocích: 58 cm,

celková délka (od místa kde začíná krk až ke kolenům): 80 cm.

  Velikost uvedena výrobcem: 40. Focené na postavě vel. 38 ženských tvarů :) Slušet budou i vel. 42 (sledujte prosím míry a poměřujte se svým oblíbeným kouskem:). Šaty jsou kvalitně šité, promyšleného střihu. Mají zavazování na mašličku na zádech. Složení tkaniny: 100% lehoučký polyester.

  Šaty jsou nové, ženské značky AMISU. Šaty jsou již jednou vyprané na 40¨C v pračce na jemný program, v ochranném sáčku, abych ověřila malbu na jemném šifonu. Malba se ani nehnula a krásně drží ;)

  Autorsky doplněné o ruční malbu ornamentu na jednom z rameni ve tmavé hluboké modři. Doporučuji nosit také se širokým páskem ve stejné barvě malby, který dostanete k šatům jako dárek :)

  Mohou z Vás udělat ozdobu večírku při slavnostní příležitosti,decentní dámu u večeře při svíčkách nebo hvězdu kanceláře v běžném pracovním dni. Záleží jen na Vás, jak a s čím je sladíte...

  Věřte na pohádky...

 

  • šaty
  • fialová
    Menu
    --