Domů Zboží Od Dílnička kocourka Mourka

Jožin z bažin

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce250 Kč
Možnosti platby
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Dílnička kocourka Mourka

Katalogové č.: 2907974
Zobrazení: 117x
Vloženo: 28.7.2012
Počet srdcí: 101x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Chcete být originální? Pořiďte si na zahrádku Jožina! Jen vy budete vlastníkem neobyčejného strašidla a získáte vyjímečného kamaráda!

Jožin má rozcuchané vlasy nafialovělé barvy s červeným melírem. Tělo má pokryté chlupy, které jsou skryty pod nánosem bahna z močálu v barvě zelenohnědé. Jak se nocí plíží mezi travami, uchytily se mu na těle různé bobule a lístky. Velká chodidla a ruce zakončují dlouhé zažloutlé nehty. Pokud ho potkáte ve tmě, uvidíte jen jeho zažloutlé oči........

Ručně modelovaná soška z tmavé hlíny je vysoká 38cm, masívní. Je patinovaná burelem a hojně dekorovaná glazurami a engobami. Dobře stojí, k lepšímu zajištění stability lze využít otvor mezi nohama. Pokud bude na zahradě, měl by se na zimu schovat, má rád teplo!

Hlavní fotku jsem pořídila do tématické soutěže Růžového pantera na téma "seriály". Mým zvoleným seriálem je "Anatomie lži", velice zajímavý mysteriózní krimiseriál hlavně po psychologické stránce. Zde hlavní hrdina Tim Roth jako Dr Lightman(mimochodem úžasný chlap (:-)) dokáže analyzovat tvář, řeč těla, hlas a řeč, díky čemuž rozpozná pravdu. Ve své společnosti The Lightman group, se kterou spolupracují s např. FBI či CIA, spolu se svými kolegy odhaluje různé zločiny a doznání na základě své vědy. Myslím, že Jožin se svojí mimikou by byl pro Dr. Lightmana velmi těžký oříšek!!!

Seriál vřele všem doporučuji, momentálně běží na tv Prima kolem půlnoci.

 

Tento výrobek je speciálně vytvořený pro meziklubovou soutěž na téma HUDBA MÉHO SRDCE. Soutěžím za klub Hnědý a zlatý, ostatní výrobky můžete najít zde!

Menu
--