Domů Zboží Od barunkulus

Svatební šaty Perlorodky

11 000 Kčza 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Toto zboží není možné zakoupit. Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 30.6.2024 00:00 z důvodu "dočasné omezení činnosti".
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chtějí zakoupit další 2 zájemci.
Tento prodejce dočasně znemožnil nákup svého zboží až do 30.6.2024 00:00 z důvodu "dočasné omezení činnosti". K odeslání: za měsíc a víceDostupnost: do 2 týdnůTermín odeslání*: ihned od dostupnosti
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky300 Kč
Česká pošta - psaní doporučené prioritní621 Kč
PPL500 Kč
DPD500 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od barunkulus

Katalogové č.: 4346708
Zobrazení: 3776x
Vloženo: 7.10.2013
Počet srdcí: 343x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Něžné a zároveň tolik elegantní šaty pro tu nejromantičtější svatbu. Řešení dekoltu v podobě perlového náhdelníku je velmi decentní a zároveň upozorňuje na jednu z nejkrásnějších partií ženy - šíji. Další specialitou těchto šatů jsou nádherné, lehounké a velmi variabilní šifonové rukávy.

Perlový "náhrdelník" tvoří skleněné perly našité na silikonovém pásku. Pásek je široký 1,5 cm a byl zvolen pro dosažení maximálního pohodlí. Přeci jen musí "náhdelník" udržet celý živůtek a perly by se bez silikonu zařezávaly do kůže. Takto můžete v šatech bez problémů ztrávit celý Velký den. Za krkem je náhrdelník opatřen zapínáním.

Rukávy jsou trojúhelníkového taru. Jeden roh se připíná pomocí očka z kloboukové gumy a korálku k zapínání perlového "náhrdelníku". Druhý roh rukávu je opatřen malým háčkem. Díky těmto háčkům lze rukávy upnout na několik způsobů. Můžete je připnout k očkům přišitým na vzadu na horním okraji zdobeného pásku - takto budou odhalovat Vaše ramena, ruce budou zepředu efektně zakryty pouze v oblasti loktů a zezadu budou rukávy tvořit nádherná křídla. Pokud se trochu ochladí, přehoďte rukávy přes ramena a spojte háčky obou rukávů za zády k sobě - vznikne jiná, neméně krásná varianta tohoto modelu. Pokud Vás rukávy už omrzely, můžete háčky odepnout nechat trojúhleníky efektně splývat na zádech. Pro úplnou svobodu lze rukávy zcela odepnout.

Samotné šaty mají dvě vrstvy. Spodní vrstvu tvoří kvalitní hladká lycra, po které horní vrsva nádherně klouže a nekrabatí se. Vrchní vrstva je ušita z velmi příjemného a kvalitního úpletu, který vyniká svou splývavostí. Díky němu jsou šaty dokonale elagantí a něžné.

A nebyly by to šaty Barunkulus, kdyby vše nepodtrhoval alespoň decentní ručně malovaný vzor. Tento tvoří velmi jemný, precizní ornanent stínovaný třpytkami. Je namalován na široké gumě pod prsy.

Pokud by se Vám šaty líbily v jiné barvě (například jako plesové), není problém se domlouvit. Variovat můžeme také barvu vzoru nebo dokonce vzor či střih samotný - například podle některého z mých dalších modelů.

Šaty budou zhotoveny přesně na míru, takže nezapoměňte uvést svou výšku, obvod přes prsa, obvod pod prsa, obvod přes boky a délku od horního okraje gumy po spodní lem.

Menu
--