Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Opalitová tůňka - náušnice

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce120 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 5342855
Zobrazení: 935x
Vloženo: 25.7.2014
Počet srdcí: 194x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Autorské náušnice - jemné, romantické, elegantně působící. 

Nerezový šperk - ušlechtilý nerez je atestovaný, stálobarevný materiál. Zapínání z hypoalergenního OSTEOFIXU. Zapínání je zavírací. Středu dominuje kulička opalitu (průměr 7 mm). Kámen má typickou opalizaci se studenými modrými odstíny doplněné medovými odlesky. Je mléčný, částečně průsvitný. Na slunci zvýrazní svou barvu. Pájeno bezolovnatým cínem s obsahem stříbra.

Konstrukce je velmi pevná a odolná vúči mechanickému poškození. Zároveň jsou náušnice lehké a vzdušné. Neodírají se, neoxidují, nemění svou barvu, nešpiní. Není nutná další údržba. Všechny konce drátů jsou pečlivě zapraveny, zacínovány. Můžu je doporučit pro stálé nošení. Šperk Vám vydrží krásný dlouhé roky.

Od běžných nečistot můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění drahých kovů) nebo utěrkou na šperky.

Délka náušnic bez zapínání je 20 mm, plus zapínání 17 mm.

Foto je ilustrační, náušnice pro Vás vyrobím na zakázku. Jde o ruční výrobu, náušnice se budou lišit pouze v detailech (v seskupení kovových kapiček).

Menu
--