Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Kréta - náušnice

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 5434302
Zobrazení: 98x
Vloženo: 26.8.2014
Počet srdcí: 34x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Památná místa historie, vůně divokých bylin...

Rafinované filigránské kroužky. Působí vzdušně, jemně, žensky. Koupí těchto náušnic si pořizujete originální šperk z mé dílny.

Náušnice jsou vyrobeny z atestovaného nerezu a bezolovnatého cínu s obsahem stříbra. Zapínání je s konstrukcí náušnic pevně spojeno a je z hypoalergenního OSTEOFIXU. Dřík je potřeba do očka zaháknout a zacvaknout, aby nedošlo k jejich ztrátě.

Ušlechtilý nerez je bezúdržbový materiál. Neoxiduje, neodírá se, nemění svou barvu, nešpiní. Šperk nevyžaduje žádnou další údržbu. Běžné nečistoty lze odstranit jemným kartáčkem a vodou se saponátem nebo tekutým pískem. Cín podle potřeby přeleštit Auronem (vata k cídění šperků - běžně koupíte v drogerii) nebo utěrkou na šperky. Náušnice Vám vydrží krásné celé roky.

Konstukce je velmi pevná a výborně odolává mechanickému poškození. Provedení je velmi jemné, precizní, profesionální. Všechny konce drátů jsem pečlivě zapravila, zabrousila, zacínovala. Nikde se nezachytávají, nezatrhávají. Náušnice jsou velmi vzdušné a lehké - budou se Vám příjemně nosit. Váha jedné náušnice je 2,5 gramu. Náušnice můžu doporučit i ke stálému nošení.

Průměr náušnice je 24 mm, celková délka 30 mm.

Menu
--