Domů Zboží Od ZH ...s láskou...

Nahřívací/chladící polštářek třešňovo-levandulový

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík do ruky150 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od ZH ...s láskou...

Katalogové č.: 5476394
Zobrazení: 225x
Vloženo: 8.9.2014
Počet srdcí: 10x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: ♥ Hezký den, bývám nyní často mimo ČR, dočasně uzavírám obchod do konce roku 2022, děkuji za pochopení, s pozdravem Manon ♥

Nahřívací/chladící polštářek-třešňovo-levandulový-relaxační a masážní pomůcka

PROSTŘEDNÍ POLŠTÁŘEK S KOSTIČKAMI PRODÁN

Rozměr: cca 20X9cm

Praní: vrchní potah lze prát na 40 C v pračce. Vnitřní při polití vodou ihned vysušte.

Žehlaní: II. Stupeň - bavlna

Upozornění: děti do jednoho roku věku nenechávejte s polštářkem bez dozoru.

Výplň: třešnové pecky, levandule květ Materiál: vnitřní potah 100%bavlna (bílá), vnější prací potah - 100% bavlna (barevná)

Polštářek je vhodný pro každou věkovou kategorii i pohlaví, díky svým rozměrům se lehce vejde do kabelky, může také sloužit jako hračka (šustot děti uklidňuje), ženy po porodu pak ocení rozměr pro přikládání polštářku na rodidla, muži pak na krční páteř,...

HŘEJIVÝ OBKLAD Nahřívání poraněných tkání je ideální přípravou pro rehabilitační cvičení, jelikož napomáhá uvolnit poraněný sval a tlumí bolest, což usnadní pohyblivost svalu při cvičení. Teplo je osvědčeným lékem na chronická poranění díky své schopnosti stimulovat krevní oběh a látkovou přeměnu. Opakované přikládání hřejivých obkladů zlepšuje pohyblivost nemocných kloubů. Nezanedbatelný význam má také pozitivní relaxační účinek tepla. Třešňové pecky se rychle nahřívají a následně rovnoměrně teplo uvolňují, levandule má uklidňující vůni. Jemným třením na pokožce můžeme vytvořit masážní efekt a umocníme tak účinek tepla. Ohřev na radiátoru, slunci, nebo na nejnižší teplotu maximálně 700W v mikrovlné troubě max 0,5 minuty.

CHLADIVÝ OBKLAD Je známo, že léčba teplem není vždy na místě, při akutních poraněních kloubů, svalů či šlach je vhodné aplikovat chladivý obklad. K tomuto účelu lze stejně jako ostatní naše polštářky s úspěchem použít . Pro chladivý účinek vložte polštářek do plastikového sáčku nebo tašky a na 1 až 4 hodiny uložte do ledničky, nebo mrazáku. Poté jej přiložte na postižené místo jako chladivý obklad. Tato forma chlazení napomáhá např. na pohmožděniny, podlitiny, podvrtnutí, otoky, bolesti hlavy a další obtíže.

Uvedená cena je za 1ks, do zprávy prosím napište jaký by jste si přáli, děkuji :-) ... též je možnost ušít Vám polštářek jiných rozměrů, či barev - na přání :-)

    Menu
    --