Domů Zboží Od Eva Pitrunová

Aztécká spona biwa

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce100 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Eva Pitrunová

Katalogové č.: 5657249
Zobrazení: 150x
Vloženo: 29.10.2014
Počet srdcí: 55x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Aztékové zbudovali svoje město Tenochtitlán na malém bažinatém ostrově na jezeře Texcoco....

Výrobek a fotka vznikly k dalšímu kolu "Dějiny umění" klubu "Růžový panter znovu na stopě". Tentokrát téma "Olmékové, Toltékové, Aztékové, Inkové a Mayové".

Autorská originální spona do valsů. Použité materiály: nerezový atestovaný drát, nerez plíšek, bezolovnatý cín s obsahem stříbra, dvě biwa perly (23 mm) a bižutení zapínání - francouzská spona stříbrné barvy - vhodná pro husté vlasy (délka 80 mm). Mechanika je pevná, kvalitní.

Celkový rozměr ozdob je 85 x 22 mm. Vše je důkladně připevněno k nerezovému plíšku a k zapínání. Zaručuji maximálně precizní a profesionální zpracování. Všechny konce drátů a hrany plíšků jsou pečlivě zapraveny, zabroušeny, zacínovány. Spona se nikde nezachytáva, neškrábe.

Ušlechtilý nerez je materiál velmi pevný, odolný. Neoxiduje, neodírá se, nešpiní, zachovává si stejnou barvu. Není nutná další údržba. Od běžných nečistot můžete očistit jemným kartáčkem a vodou se saponátem. Podle potřeby můžete přeleštit utěrkou na šperky.

Koupí tohoto šperku si pořizujete jedinečný originální kus z mé dílny. Na přání můžu vyrobit např. náušnice, náramek, přívěsek, brož, ... nebo jiný kousek k sadě. Kontaktujte mě vnitřní poštou.

Menu
--