Domů Zboží Od Janis J.

Softshellový zázrak pro kluky balóny + dárek

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Janis J.

Katalogové č.: 5981302
Zobrazení: 56x
Vloženo: 1.2.2015
Počet srdcí: 8x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

Už dlouho jsem neušila nic, co by mě tak totálně nadchlo, jako softshellovou deku pro mého syna.

Nemám totiž takový ten vak na nožičky do kočárku, když je venku nevlídlo a tak jsem si říkala, čím to nahradím. Larysa a takové ty normální deky mě nevyhovovali, protože na ven to prostě není ono - chytá se na to listí, profouknou, promáčí se, neudrží teplo. 

Až jsem narazila na ten nejlepší materiál, jaký jsem si mohla představit, na softshell! Ušila jsem z něho deku stylem: vrchní strana parádní bavlna, spodní softshell, donitř jsem vložila dvojitě vysoce kvalitní  bavlněné rouno. Prošila jsem ji zhruba uprostřed, aby rouno drželo na svém místě, po pár vypráních si pěkně sedne. Zevnitř jsem použila dva druhy stehů - jeden overlockový a druhý jistící základní vedle toho, nitě jsem zvolila pevné Güttermannky. Výstedek mě totálně nadchnul! Deka je dostatečně velká na to, abyste ji mohli pod nožičkami v kočáře ohnout, po stranách založit a hurá, může se ven i v dešti a poklad zůstane v suchu i teplíčku!

Tak jsem se rozhodla, po mojí zkušenosti, jich pro vás také pár našít, protože je to funkční paráda celoroční a až si na ni zvyknete, nedáte jí z ruky za jakéhokoliv počasí!

Na jaře ji můžete položit venku na zem aniž by prtousek nachladnul od země, nebo ji vemte do auta na přikrytí při cestování, k moři na písek, na hory do větru, do lesa na jehličí....zkrátka všude tam, kde chcete mít o prťouška luxusně postaráno. 

Softshell jsem nakoupila ten nejtlustší, uvnitř má flísovou vrstvu, která uchovává teplo, vnější vrstva je vodoodpudivá se zvýšenou odolností vůči oděru. 

Všechen použitý materiál i nitě je prvotřídní, nechtěla jsem šetřit, nemá to podle mne v tomto případě cenu. Nitě jsou pevné, bavlna designová, rouno hřejivé a kvalotně zpracované...moje dítko si to prostě zaslouží a věřím, že i to Vaše! Ještě rozměr deky 103 x 71 cm, softshell je tmavě modrý, použitá bavlna na vrchní stranuje americká bavlna od Riley Blake designs z kolekce Lazy Day.
A nezapomeňte jedinou poučku, na softshell NIKDY nesmíte použít aviváž ani prací prášky "2v1." Složení aviváže by totiž zcela zničilo voděodolnou membránu!

Jinak běžné praní na 40st. je bez omezení.

Jako dárek k nákupu vám nabízím ušití buď dárkového pytlíčku, nebo malého cestovního polštářku ze stejné bavlny, jakou jsem použila na deku. Vyberte si svobodně a připište jako poznámku k objednávce.

Menu
--