Domů Zboží Od Sayako

Tapíři - náušnice s obecně ohroženými býložravci

Cena není dostupná
za 1 pár
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce150 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od Sayako

Katalogové č.: 6313199
Zobrazení: 229x
Vloženo: 13.5.2015
Počet srdcí: 44x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Nyní nově - můžete platit předem skrze platební bránu ComGate - rychlým platebním převodem přes vaši banku :-)

Tapír čabrakový je býložravec s noční aktivitou. Přes den hledá stín pod porostem keřů a menších stromů, za potravou vyráží až navečer. Tapír žije v menších stádech, můžeme však narazit i na samotáře. Jeho typickým a původním prostředím jsou subtropické a tropické pralesy, přizpůsobil se ale i na savany porostlé řídkou vyšší vegetací. Tapír indický se vyskytuje v Malajsku, na Sumatře a v Thajsku. Téměř vždy se ale vyskytuje v dosahu vody, v níž dokáží v případě nutnosti výborně plavat. Ve svém teritoriu mají tapíři vyšlapané cesty, po nichž jsou za potravou schopni putovat až do svahů hor. Živí se rostlinnou potravou, skládajících se z listí většinou zemědělských plodin a bylinných výhonků. (wikipedie)

Náušnice jsou vytvořené z plastu, kresba na něm je stálá, odolná vůči vodě a slunci. Mají decentní velikost: 3,1 cm (šířka) x 2 cm (výška). Vyfocené jsou na pozadí afrického národního parku Pilanesberg. 

Tyto náušnice už jsou prodány, mohu ale vyrobit téměř identické :-)

Děkuji, že respektujete má autorská práva.

Menu
--