Domů Zboží Od Joli Petit

Kalhotková plena MOTÝLEK, vel. S., tyrkysový

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce25 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od Joli Petit

Katalogové č.: 6372457
Zobrazení: 160x
Vloženo: 3.6.2015
Počet srdcí: 7x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Vážené zákaznice, dodací lhůta zboží se může měnit, v závislosti na procesu výroby. Maximálně však do doby 2 - 6 týdnů.

Kalhotková plena Motýlek, vel. S - látková plena pro novorozené miminko

Když se paní Petitové před 4 roky narodil syn, s velkým štěstím jej přivinula k sobě a celé 2 hodiny jej na porodním sále držela bez přestávky v náručí. Po návratu z porodnice kombinovala bezplenkovou komunikační metodu s moderními látkovými plenami. Při každodenním přebalování viděla, jak velký mají objem. Vyrobila moderní kalhotkovou plenu Motýlek pro novorozené miminko z pohledu zdravého pohybového vývoje i pohodlného použití pro maminku.   

                K A L H O T K O V Ý  M O T Ý L E K,  v e l.  S

Kalhotkový Motýlek vel. S je moderní látková plena z bambusové viskózy a kojeneckého bavlněného plyše s 2 milimetrovou vrstvou na zadečku a gumičkou na zádech. Vhodná pro miminka od 0 - 3 měsíců. Ušitá ze 7 savých vrstev, které jsou umístěny jen tam, kde jsou potřeba. Zapíná se na suchý zip a překryje se svrchními kalhotkami.

Její vhodnost pro použití od narození je konzultována s odborníky, kteří pohybovému vývoji dětí rozumí a zohledňuje tak při použití látkové pleny co nejzdravější pohybový vývoj miminka od narození do 3 - 4 měsíců

Přebalujte vždy, když uvidíte, že je plena znečištěná a nechejte miminko vhodnou chvíli bez plen. V této chvíli se může nejzdravěji psychomotoricky rozvíjet. 

Savost: 300 ml

V případě otázek k výrobku či podrobnostem k pohybovému vývoji mne neváhejte kontaktovat.

SLOŽENÍ MATERIÁLU

Dotyková vrstva: 80% viskóza (bambus), 20% polyester (osnova)

Svrchní vrstva: 80% bavlna, 20% polyester (osnova)

Savá vrstva: 80% viskóza (bambus) - smyčky, 20% polyester - osnova

Bambusové vlákno je přirozeně antibakteriální, termoregulační, citlivé k dětské pokožce a několikanásobně savější než bavlna. Pochází z divoce rostoucího bambusu a bio bambusu.

Před prvním použitím doporučuji alespoň 1x vyprat. Bambus dosahuje své nejvyšší savosti až po několika vypráních. Měření savosti je testováno na 1x prané pleně.

ÚDRŽBA

Nepřeplňovat pračku a prát na 60 °C. Nepoužívat aviváž ani bělidla. Nežehlit. Sušte volně nebo v sušičce na mírnou teplotu. Případné skvrny odstraňte žlučovým mýdlem či jiným přípravkem na skvrny. Při první praní perte samostatně.

CENÍK:

  3 ks plen (7-10 plen na jeden den) = 1 047 Kč

  6 ks plen (7-10 plen na jeden den) = 2 094 Kč

12 ks plen (7-10 plen na jeden den) = 4 188 Kč

18 ks plen (7-10 plen na jeden den) = 6 282 Kč

24 ks plen (7-10 plen na jeden den) = 8 376 Kč

"Kdo o ni přemýšlí - moc doporučuju, jsem z ní nadšená! Nevím, jestli se víc povedla Siamka, nebo kalhotkový Motýlek na sz, jsou to úplně úžasné plínky!"

Lucie Landová, látkující maminka

MODERNÍ LÁTKOVÉ PLENY JAKO SOUČÁST ŽIVOTNÍHO STYLU KAŽDÉ RODINY 

 

Menu
--