Domů Zboží Od Eko Mamky

MAMKA HOU BÉŽOVÝ - PUNTÍK

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Eko Mamky

Katalogové č.: 6438482
Zobrazení: 116x
Vloženo: 28.6.2015
Počet srdcí: 9x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.

 

Závěsná textilní kolébka-houpačka. Pelíšek, který vaše miminko spolehlivě uklidní. Je tam tak milo - jako u maminky v bříšku. Jen si to představte - tak trochu šero, teplo, malý prostor (nehleďte na to očima klaustrofobického dospělce, ale miminka doteď obklíčeného maminčinou dělohou) a.... HOUPÁNÍ! Do strany, nahoru, dolů.... a když se ta slast zastaví, stačí se jen trochu pohnout a už je to tu zase - do strany, nahoru, dolů.... A když ještě k tomu slyšíte, jak si mamka s taťkou povídají, sourozenci se hádají o nový traktor, chrápání psa a rachot z kuchyně, tak už by vám snad nic nechybělo. Ale ouha - hlad, jakési podivné mokro a třeba nedostatek maminčiny vůně - to jsou věci, které ani ta nejlepší kolébka na světě vyřešit neumí. Na to jsou jiní experti:-), ti nejlepší. Hádejte, kdo asi?

Houpačku můžete "uzavřít" - v nohách  dvěma páry tkanic a u hlavy stáhnout pomocí šňůrky.

Houpačka je ušitá z dvojité látky, ve dně je otvor pro vložení podložky z dutého vlákna (součást kolébky) nebo např. složené deky, aby dno bylo pevnější a teplejší, by nestudila zádíčka:-) Vertikální houpání je zajištěno gumovým lanem (gumicukem), které můžete složit na čtyři nebo na osm pramenů podle váhy dítěte. Gumicuk je protažen houpačkou a nahoře se zacvakne do karabiny a ta pak tam, kam potřebujete. Do háku v pevném stropu, na mezidveřní hrazdu, na strom na zahradě.... Dno houpačky by v zatížení nemělo být výš než 30 cm nad zemí nebo jinou pevnou podložkou. Nosnost do 20 kg. Na fotu se houpe 4letá holčička (15 kg:-)) Nikdy nenechávejte dítě v houpačce bez dozoru.

Rozměry ložné plochy jsou cca 40 x 100 cm, výška houpačky cca 90 cm. Součástí dodávky je kolébka, dutovláknová podložka, gumicuk, karabina.

Potěšte své děti - houpejte je!

Podívejte se na další houpadla:-)

Vrchní materiál bavlna/pes - látka vypadá jako režné plátno, vnitřní materiál je 100% bavlna. Perte na 40°C, žehlete na bavlnu.

Menu
--