Domů Zboží Od mastičky a mýdla

Mátové mýdlo - nebarvené

Cena není dostupná
za 1 ks
Zboží není možné zakoupit
Zboží je vyprodáno. Můžete zkusit kontaktovat prodejce: Odeslat dotaz na zboží
Platba předem
Česká pošta - balík doporučený250 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem

Další zboží od mastičky a mýdla

Katalogové č.: 6458085
Zobrazení: 80x
Vloženo: 6.7.2015
Počet srdcí: 24x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: 30% NA VŠE! Vložte kód při objednávce PPJ-AH2-BY8 Sleva platí do 10.9. do půlnoci:-)

Složení: glycerin, bambucké máslo, máta

Nebarveno! Nevoněno!

Hmotnost: cca 100gr +-

Bambucké máslo - je rozemletý plod Ořešáku (Shea). Chrání pokožku před nepříznivými vlivy prostředí, regeneruje ji a hydratuje, zvyšuje elasticitu a zpomaluje proces stárnutí. Má také protizánětlivé a hojivé účinky, podporuje její přirozenou obranyschopnost a ochraňuje pokožku před škodlivými vlivy životního prostředí. Je bohaté na nenasycené mastné kyseliny a vitamíny A, D, E a F . Vitamín E (tokoferol) je nejdůležitější antioxidant v těle. Chrání buňky před oxidačním stresem a účinky volných radikálů, pomáhá zpomalovat stárnutí. Pro svou vynikající snášenlivost a příznivý vliv na pokožku je bambucké máslo vhodnou součásti kosmetických krémů na citlivou pleť.

V kosmetice je MÁTA využívána jak pro svou vůni, tak pro protizánětlivé a znecitlivující účinky. Má nezastupitelné místo v boji proti lupům a svědící pokožce. Vlasovou pokožku čistí, dezinfikuje a zklidňuje, současně také stimuluje krevní oběh a napomáhá tak růstu a posílení vlasů.

Díky svým tišícím účinkům je máta přidávána také do  mastí, které pomáhají tlumit bolest např. kloubů či namožených svalů. Když navíc připočteme ještě účinky chladivé, najdeme v přípravcích s obsahem máty ideální pomocníky pro zklidnění rozpálené pokožky po delším slunění či po bodnutí hmyzem.

Menu
--